de Tsunami » Joi Iul 31, 2014 9:31 pm
Restaurantul e top of the line.
Nici in Franta nu m-am simtit asa bine.
Este pe malul raului Sava. Cel mai grozav octopus pe care l-am mancat vreodata, efectiv se topea, pe deasupra o glazura cu aroma de usturoi.
Pestele, nu stiu de care este dar ti-l arata inainte (iti arata sortimentele pe care le au si-ti alegi acolo.
Am ales unu cu cap mare (vezi poza)
Lobsterul imi facea cu ochiul si cred ca daca nu era planificata plecarea in patria lor, aia imii alegeam, ceva urias. Cred ca el singur valora €100.
Serviciile de calitate si prietenoase. Engleza, no problem.
Pe malul raului Sava, inainte de confluenta cu Dunarea, pe ceva care seamana a ponton.
Umbra naturala
In vecinatate nu arata ca ar fi un restaurant de calitate in jur.
Este scump.
2 ciorbe de peste, apetizers, scoici lungi de Adriatica (n-am mai mancat pana atunci asa ceva, dar nu erau mult diferite de ceea ce gust acum in Grecia) si pestele de care v-am zis, painea aia rotunda mica sarbeasca facuta atunci, 2 cafele turcesti.., €100.
20140729_174828_zpsdb935eb7.jpg20140729_170600_zps8075f008.jpg20140729_162040_zpsdbf73461.jpg
PS.
Alinuta, nu a fost sigura "excursie" in Europa
Am fost de 2 ori pana in Nantes si o data pana in Aschafenburg cu serviciul.
Diferenta este ca urasc avionul si imi place prea mult pe sosea.
Pentru a putea vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj trebuie să vă autentificaţi.