Restaurant Grill House Lagos

Ospitalitate la malul mării

Descoperiți la Restaurant Grill House Lagos delicii culinare autentice lângă malul mării. Pește proaspăt, preparate tradiționale și atmosferă relaxantă.

Amplasat în pitorescul sat de pescari Skala Maries, Restaurant Grill House Lagos reprezintă o alegere excelentă pentru iubitorii de gastronomie. Este situat chiar lângă malul mării, în golful central al zonei. O varietate tentantă de preparate vă așteaptă în acest loc deosebit.

Meniul divers al Restaurantul Grill House Lagos vă oferă posibilitatea de a savura pește proaspăt și fructe de mare, mâncare tradițională grecească și preparate din carne proaspătă, fie la grătar, fie gătite cu migală la cuptor. Aici, veți descoperi o selecție generoasă de aperitive, salate, gustări și multe altele, garantându-vă o experiență culinară completă.

În privința băuturilor, aveți la dispoziție o gamă variată, inclusiv sortimente de bere, vinuri alese cu grijă, cafea aromată, băuturi răcoritoare și specialități precum retsina, ouzo și tzipouro. O selecție bogată pentru a satisface diversele preferințe ale clienților.

Proprietarii,  Kostas și Savvina, vă invită cu drag să la un prânz bun sau la o cină cu familia sau prietenii. Descoperiți farmecul acestui loc special, unde gastronomia de calitate întâlnește ospitalitatea și peisajul marin!

 

Date de contact Restaurant Grill House Lagos:

Localizare: Skala Maries
Facebook: Taverna Lagos
E-mail: kostaslagos1970@yahoo.gr

Rezervări
Tel.: +30 2593053407; +30 6987155986

o recenzie

  1. Mâncare foarte bună, personal foarte amabil. Recomand această tavernă.

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Maries
Direcții

Recomandăm pentru: - varietarea preparatelor, mereu gustoase; - situarea pe plajă și o priveliște minunată; - modul în care Kostas si Savvina, proprietarii, știu să fie foarte primitori.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos