Sourinis Sweets – Potos

Savoarea gustului

La Sweets Sourinis  găsiți delicii grecești autentice, dulciuri tradiționale preparate la standarde înalte de calitate, miere, măsline și ingrediente specifice bucătăriei grecești.

Magazinul din Potos este amplasat în zona centrală, pe strada pietonală ce coboară spre mare. In magazinele Sweets Sourinis din Potos, Limenaria și Theologos găsiți o largă gamă de dulciuri tradiționale, care au la bază rețete străvechi, miere, măsline, ulei de măsline și multe alte produse tradiționale specifice insulei Thassos.

Secretul dulciurilor delicioase  constă în păstrarea și respectarea rețetelor străvechi. Acestea sunt produse din ingrediente pure și miere de Thassos.

”Continuăm tradiția, cu dăruire și pasiune și o transmitem din generație în generație.”

Este posibilă bucuria gustului, respectând în același timp nevoile consumatorilor de siguranță și puritate, modernul atelier de producție din satul Theologos lucrând la cele mai riguroase standarde de calitate și igienă.

Compania acordă o importanță deosebită atât produselor de calitate superioară, cât și relației personale cu clienții săi.

Sunt fabricate dulciuri tradiționale, menite să ofere o dietă completă și echilibrată, bazată pe ingrediente naturale sănătoase, precum fructele și mierea de Thassos.

Un desert tradițional este acela savurat într-o linguriță și însoțit de un pahar de apă, fiind o tradiție grecească milenară, cunoscută și apreciată în întreaga lume.

Ce alegeți?

Miere cu fructe, miere de pădure, miere de cimbru, miere de portocale, miere cu nuci, miere de pin din Thassos?

Sau mix dulce, dulcețuri și gemuri din mandarine, pepene, vanilie, trandafir, căpșună, pergamot, flori de bigarade (bitter orange), cireșe, vișine, lămâie, dovleac, nuc, smochine și portocale?

Sourinis Sweets – Limenaria

Sourinis Sweets – Theologos

Pentru dumneavoastră sau cei dragi de acasă, alegeți cele mai apreciate suveniruri – dulciuri și bunătăți de la Sweets Sourinis !

Date de contact Sweets Sourinis  Potos:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.60676
Potos
Website: https://www.sourinis.gr/en/
Facebook: https://www.facebook.com/sourinis/
E-mail: sourinis@gmail.com
Tel.: +30 2593031438; +30 6932479347, +30 6932021289

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - deliciile grecești tradiționale, respectând rețete străvechi, recunoscute în lume; - calitatea superioară a produselor, garantată prin standarde moderne de producție; - diversitatea produselor, de la dulciuri la măsline și ulei de măsline; - experiența autentică a unei tradiții grecești milenare, savurată global.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos