Sourinis Sweets – Limenaria

Autenticitatea gustului

Descoperiți autenticitatea gustului grecesc la Magazinul Sourinis Sweets din Limenaria. Dulciuri tradiționale, miere, produse tradiționale specifice insulei Thassos

Magazinul  din Limenaria este amplasat pe strada principală pietonală, paralelă cu faleza. O largă gamă de dulciuri tradiționale, care au la bază rețete străvechi, miere, măsline, ulei de măsline și multe alte produse tradiționale specifice insulei Thassos găsiți în magazinele companiei deschise în Potos, Limenaria și Theologos, precum și la alte magazine din insulă.

Sourinis Sweets – Potos

 

Sourinis Sweets – Theologos

Secretul dulciurilor delicioase constă în păstrarea și respectarea rețetelor străvechi. Acestea sunt produse din ingrediente pure și miere de Thassos.

”Noi, cei de la SWEETS SOURINIS, continuăm tradiția, cu dăruire și pasiune și o transmitem din generație în generație.”

Este posibilă bucuria gustului, respectând în același timp nevoile consumatorilor de siguranță și puritate, modernul atelier de producție din satul Theologos lucrând la cele mai riguroase standarde de calitate și igienă.

Compania acordă o importanță deosebită atât produselor de calitate superioară, cât și relației personale cu clienții săi.

Sunt fabricate dulciuri tradiționale, menite să ofere o dietă completă și echilibrată, bazată pe ingrediente naturale sănătoase, precum fructele și mierea de Thassos.

Un desert tradițional este acela savurat într-o linguriță și însoțit de un pahar de apă, fiind o tradiție grecească milenară, cunoscută și apreciată în întreaga lume.

Ce alegeți?

Miere cu fructe, miere de pădure, miere de cimbru, miere de portocale, miere cu nuci, miere de pin din Thassos?

Sau mix dulce, dulcețuri și gemuri din mandarine, pepene, vanilie, trandafir, căpșună, pergamot, flori de bigarade (bitter orange), cireșe, vișine, lămâie, dovleac, nuc, smochine și portocale?

Pentru dumneavoastră sau cei dragi de acasă, alegeți cele mai apreciate suveniruri – dulciuri și bunătăți de la Sweets Sourinis !

Date de contact Sourinis Sweets Limenaria:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … !4d24.5758
Limenaria
Website: https://www.sourinis.gr/en/
Facebook: https://www.facebook.com/sourinis/
E-mail: sourinis@gmail.com
Tel.: +30 2593031438; +30 6932479347, +30 6932021289

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - deliciile grecești autentice, preparate cu ingrediente proaspete și tradiționale; - standardele înalte de calitate și igienă pentru produsele dulci; - varitatea bogată de dulcețuri, gemuri și miere de Thassos premium; - experiența culinară tradițională grecească, transmisă prin rețete străvechi și autentice.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos