Aldebaran Suites and Apartments

Lux și confort

Aldebaran Suites and Apartments, oferă lux și relaxare în Limenaria, Thassos. Camere variate, piscină, aproape de plajă și atracții.

Complexul Aldebaran Suites and Apartments oferă o experiență de neuitat în Limenaria, al doilea cel mai mare oraș-stațiune al insulei Thassos. Situat în partea de sud-vest a insulei, în apropierea drumului principal, complexul se află la aproximativ 150 de metri de plajă și 300 de metri de centrul stațiunii.

Complexul este recent renovat, cu dotări și facilități deosebite, o atmosferă familială și oameni primitori, toate integrate armonios cu natura din jur. Decorul marin și arhitectura frumoasă sunt completate de dotările moderne de cea mai înaltă calitate.

Sunt opțiuni de cazare variate, precum două maisonette, trei apartamente, trei camere triple, șase camere duble și 8 suite pentru 3-4 sau 5 persoane. Complexul se adresează cuplurilor, familiilor și tuturor celor care doresc să se bucure de frumusețea naturală a insulei Thassos , în condiții de confort, cu servicii de calitate și oferite cu profesionalism de personalul complexului Aldebaran.

Situat la doar 150 de metri de malul mării, puteți ajunge de la complex la plajă chiar și pe jos, plaja Limenaria fiind la mai puțin de cinci minute distanță. Cazarea este convenabil situată la doar câteva minute de intersecția centrală și de cel mai apropiat supermarket.

Descoperiți minunile naturale ale insulei Thassos, plajele idilice și locurile pitorești ale insulei, precum și monumentele arheologice fascinante din zonă! Complexul Aldebaran vă oferă cazare și servicii de înaltă calitate, pentru o vacanță de neuitat.

Date de contact Aldebaran Suites and Apartments:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.57131
Limenaria
Website: https://aldebaranhomes.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/Aldebaran-apar … 230399653/

Rezervări

E-mail: aldebaranstudios@gmail.com
Tel.: +30 6944678675

 

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - locația perfectă, în apropiere de plajă și de centru; - lux și confort: facilități moderne într-un decor marin elegant; - varietatea de opțiuni de cazare.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos