Calma Beach Bar

Calm la Calma

Calma Beach Bar – o plajă de vis pentru vacanța perfectă! Lux și relaxare – șezlonguri confortabile, gustări proaspete și băuturi variate într-o atmosferă relaxantă, cu muzică de calitate.

Calma Beach Bar este un loc ideal pentru zilele toride de vacanță. Este amenajat pe plaja din Skala Prinos, renumită pentru nisipul fin, intrare lină în apă și umbra pinilor din apropiere.

Multiple facilități, cum ar fi șezlonguri confortabile, baldachine și zone de relaxare atât la umbră, cât și la bar, sunt disponibile pentru a satisface gusturile fiecărui vizitator. Aceste opțiuni permit clienților să aleagă exact confortul pe care și-l doresc, creând astfel premisele unei zile minunate de plajă și distracție alături de familie sau prieteni.

Gustările calde sau reci, inclusiv pizza specială, sandvișuri club, toasturi, clătite dulci sau sărate, salate și diverse aperitive, sunt pregătite pe loc, garantând prospețime și calitate.

În ceea ce privește băuturile, opțiunile sunt variate, de la bere, sucuri, fresh-uri și frappe la băuturi răcoritoare. De asemenea, clienții pot alege dintre preparatele cu cafea, cocktailuri pregătite cu măiestrie sau diferite băuturi alcoolice.

Cu o atenție deosebită acordată muzicii de calitate și ambianței, Beach Bar-ul reușește să creeze în jurul lui o atmosferă propice relaxării și bunei dispoziții pentru vacanțele vizitatorilor săi.

Date de contact Calma Beach Bar:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … ?entry=ttu
Skala Prinos
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100091906041255
Instagram: https://www.instagram.com/calma.beachbar/

Date de contact
Email: calmabeachthassos@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Prinos
Direcții

Recomandăm pentru: - șezlonguri confortabile, baldachine, pufuri; - gustări diverse și băuturi variate, potrivite fiecăruia; - preparatele proaspete: gustări pregătite pe loc; - atmosfera relaxantă, spațiu larg, muzică bună și ambianță deosebită.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos