Green Velvet Hotel

Vacanță la malul mării

Confort și priveliște uimitoare pe malul Mării Egee, la Hotelul Green Velvet din Pefkari. Camere elegante, mic dejun proaspăt, plajă la 20 m.

Situat în pitorescul Pefkari, Green Velvet Hotel oferă cazare de lux pe malul mării. Mica stațiune Pefkari se află în partea de sud a insulei Thassos, situată între Potos (1 km) și Limenaria (3 km).

Hotelul dispune de variate opțiuni de cazare, inclusiv camere duble pentru 2 persoane cu un pat dublu mare, camere triple pentru 3 persoane cu un pat de o persoană și un pat dublu mare, precum și apartamente cu un dormitor pentru 4 persoane, dotate cu un pat dublu mare, un pat suprapus și o canapea extensibilă.

Cazarea la Green Velvet Hotel vă asigură o priveliște magnifică la Marea Egee, beneficiind de o locație privilegiată la doar 20 de metri de plajă.

Micul dejun, proaspăt și de înaltă calitate, este servit zilnic cu atenție la detalii.

Plaja Pefkari, cu șezlonguri și umbrele, este la doar 20 de metri distanță, oferind o experiență relaxantă și confortabilă.

Fiecare cameră este echipată cu facilități moderne, incluzând frigider, TV cu ecran plat, aer condiționat, uscător de păr și seif. Băile sunt modern amenajate.

Oaspeții se bucură de beneficii suplimentare, precum parcare privată gratuită, garantându-le o ședere comodă și lipsită de griji. Descoperiți confortul și rafinamentul la Green Velvet Hotel din Pefkari.

Date de contact Green Velvet Hotel:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.59865
Pefkari
Website: https://greenvelvet.traveleto.com/?lang=en
Facebook: https://www.facebook.com/giorgos.nikolis.79 
https://www.facebook.com/profile.php?id=100049166966475

Rezervări
E-mail: greenvelvethotel@gmail.com
Telefon: +30 25930 52334;
Mobil: +30 6949037621

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pefkari
Direcții

Recomandăm pentru: - priveliștea superbă la Marea Egee; - micul dejun proaspăt și de calitate; - plaja la doar 20 de metri distanță; - varietatea de opțiuni de cazare pentru toate preferințele.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos