Handmade Leather Sandals

Sandale din piele naturală, lucrate manual

La Magazinul Handmade Leather Sandals, din satul Theologos, găsiți sandale și papuci din piele, confecționați artizanal, cu pasiune și respect pentru tradiție.

Magazinul de încălțăminte din piele, confecționată artizanal, Handmade Leather Sandals, se află în satul de munte Theologos.

În vizita dumneavoastră în micul sat de munte, fostă capitală a insulei Thassos până la sfârșitul epocii otomane, situat la peste 200 m altitudine și la numai 10 km de stațiunea Potos, un punct pitoresc și de interes este renumitul magazin tradițional cu sandale și papuci.

Sandale și papuci de toate felurile și culorile sunt expuse pe pereți. Aveți de unde să alegeți! Încălțămintea este confecționată chiar acolo, din piele naturală, în fața dumneavoastră! Sunt modele pentru femei, bărbați și copii. Toată familia va fi mulțumită, ba chiar puteți duce și acasă, un cadou inedit pentru cei dragi.

Procesul de confecționare poate fi urmărit cu bucurie și interes de copii și nu numai.

Afacere de familie, transmisă din generație în generație, cu respect pentru tradiție și calitate, atelierul cu punct de desfacere reprezintă una dintre atracțiile ce păstrează viu spiritul acestei mici și renumite așezări.

”Vă așteptăm în atelierul nostru, să vedeți pasiunea cu care lucrăm și să vă alegeți din multitudinea de sandale și papuci, exact ceea ce vă place dumneavoastră sau celor dragi!”

Date de contact Handmade Leather Sandals:

https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 9362?hl=en
Theologos, Thassos
Program de lucru : mai, iunie, septembrie, octombrie 9:00 -19:00; iulie – august 9:00-21:00.
Ioannis Papoutsis
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100053556285334
Tel.: +30 2593031460; +30 6951108505.

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Theologos
Direcții

Recomandăm pentru: - sandalele de piele, confecționate manual cu pasiune și pricepere; - diversitatea de culori și stiluri; - atelierul de familie cu transmiterea tradiției din generație în generație; - experiența autentică: procesul de confecționare poate fi urmărit în atelier.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos