Crystal Blue Boutique Hotel

Lux la malul mării, direct pe plajă

Lux la malul mării, la Crystal Blue Boutique Hotel amplasat chiar pe plaja din Potos

Hotelul Crystal Blue, aflat chiar pe plaja din Potos – ideală pentru înot, relaxare și sporturi nautice, își primește oaspeții din anul 2016. Deși este situat în cel mai cosmopolit loc Thassos, Potos și se află la 10 minute de mers pe jos de centrul orașului, liniștea și relaxarea în această cazarea sunt remarcabile.

Crystal Blue este o afacere de familie, vila dispunând de cinci studiouri și un apartament.

Camerele sunt complet echipate și eco-friendly, incluzând utilizarea panourilor solare. Sunt atent respectate toate standardele de confort, oferindu-vă cele mai moderne spatii de cazare.

Studiouri
Fiecare studio are un pat king-size și o canapea mare, care se transformă în pat dublu. Acesta poate găzdui doi adulți și doi copii sau 3 adulți.

Studiourile au bucătărie complet echipată: plită electrică, frigider, cafetieră, tacâmuri, veselă. Baia modernă are duș. Terasa privată vă oferă vedere la grădină și la mare, este mobilată cu masă și scaune, pentru a vă relaxa oricând pe timpul zilei, bucurându-vă de confort și priveliște.

Alte dotări: TV LCD, canale TV prin satelit, internet disponibil gratuit (WiFi), aer condiționat, uscător de păr.

Apartamentul este situat pe două niveluri, parter și demisol. Are două dormitoare, unul cu un pat dublu mare și unul cu două paturi de o persoană, putând găzdui 4 adulți și doi copii.

La parter este o cameră cu 2 paturi de o persoană și în aceeași zonă este o baie cu duș și bucătăria complet echipată (plită electrică, frigider, cafetieră, tacâmuri, veselă).

Terasa privată are vedere la grădină și la mare, este mobilată cu masă și scaune, pentru a vă relaxa oricând pe timpul zilei, bucurându-vă de confort și priveliște.

La demisol este un al doilea dormitor, cu un pat dublu mare; există ferestre, dar fără vedere la mare.

Alte dotări: TV LCD, canale TV prin satelit, internet disponibil gratuit (WiFi), aer condiționat, uscător de păr.

Oaspeții au la dispoziție locuri de parcare, chiar în curtea clădirii.

Din grădina din spatele vilei, gazdele vor fi bucuroase să vă ofere să gustați câteva din legumele bio: roșii, castraveți, ceapă etc.

La plajă chiar în fața hotelului. Cocteiluri, cafea, băuturi răcoritoare și gustări sunt disponibile la barul de pe plajă, amenajat cu umbrele și șezlonguri.

Crystal Blue Beach Bar

O cazare ideală pe plajă, pentru o vacanță relaxantă!

Date de contact Crystal Blue Boutique Hotel:

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Potos … 24.6075629
Facebook: https://www.facebook.com/maurodoulakis/

Rezervări
Email: sasa.thassos@yahoo.gr
Telefon: +30 6977257391

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasarea lângă mare, într-o zonă frumoasă a plajei din Potos; - confort; - locația centrală și totuși în zonă liniștită; - beach bar la care puteți lua mesele zilei.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos