Crystal Blue Beach Bar

Distracție și relaxare

Alegeți Crystal Blue Beach Bar, pentru o zi perfectă la plaja cu nisip și apă cristalină. Muzică bună, gustări speciale și băuturi după preferință, la câțiva pași de centrul stațiunii Potos

Crystal Blue Beach Bar este situat într-una dintre cele mai atrăgătoare zone de pe plaja din Potos. Este o destinație deosebită pentru cei care caută să se bucure de razele soarelui, de apele cristaline și de activități nautice.

Cu facilități premium, precum baldachine, șezlonguri și umbrele de soare, oaspeții sunt invitați să se  bucure de mare și să se relaxeze.

La terasa umbrită puteți lua micul dejun, prânzul sau o gustare. Răsfățați-vă cu o călătorie culinară cu selecția de mâncăruri locale, mediteraneene și internaționale. Meniul de băuturi include cocteiluri rafinate, cafea aromată, băuturi răcoritoare, o selecție atentă de bere și vinuri alese.
Ambianța relaxată este subliniată de muzica ambientală de calitate, creând astfel o atmosferă plină de bună dispoziție și relaxare.
Facilitățile precum WI-FI, dușul și toaletele vă asigură tot confortul.
Dacă doriți o cazare de lux, chiar pe plajă, grăbiți-vă să rezervați la hotelul din imediata apropiere.
Locația oferă nu doar accesibilitate, ci și o liniște binevenită. Este la doar 10 minute de mers pe jos de centrul orașului. Pentru cei care vin cu mașina, este disponibilă parcare.

Larga deschidere a plajei conferă un farmec aparte întregului peisaj. Descoperiți un loc unde veți reveni pentru zile plăcute și relaxante pe plaja din Potos!

Date de contact Crystal Blue Beach Bar:

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Potos … 24.6075629
Facebook: https://www.facebook.com/maurodoulakis
Telefon: +30 6977257391

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - priveliștea magnifică, nisip fin și apă cristalină; - gastronomia rafinată și băuturi diverse, o experiență culinară excelentă; - ambianța relaxantă: muzică de calitate și terasă umbrită; - la 10 minute de centrul orașului, parcare gratuită.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos