Philoxenia Inn

Vacanțe plăcute și confortabile

Hotelul Philoxenia Inn din Limenas – lux și relaxare. Camere confortabile, mic dejun, piscină, centru SPA, grădină

Hotelul Philoxenia Inn este situat în Thassos Town, capitala insulei, chiar vizavi de Muzeul Arheologic, aproape de Piața Antică, la aproximativ 100 m distanță de piața Limenas și de binecunoscutul port și la 200 m de la cea mai apropiată plajă din Limenas.

Amplasat într-un loc perfect, poate oferi oaspeților un acces ușor și rapid la centru, pe jos. Este, de asemenea, un loc plăcut pentru odihnă și relaxare, amplasat fiind într-o zonă foarte liniștită.

Cele 24 de camere complet echipate și cele 3 studiouri sunt dotate cu toate facilitățile necesare: aer condiționat, încălzire centrală, Wi-Fi gratuit, televizor, sistem de muzică, frigider, telefon, seif, uscător de păr și balcon.

Hotelul este înconjurat de o grădină plină de flori.

Piscina frumoasă, este dotată cu șezlonguri și umbrele, cu utilizare gratuită pentru oaspeții hotelului.

De asemenea, oferă un bar exterior la piscină și un bar interior, unde oaspeții pot relaxa, urmări televizorul sau naviga pe internet.

Stilul său arhitectural neoclasic oferă luxul împreună cu tot confortul, iar amenajarea interioară a spațiului contribuie la crearea unei șederi cât mai plăcute.

Facilitățile și serviciile oferite de hotel includ micul dejun, accesul la un Centru SPA, hidromasaj și o sală de sport.

Hotelul Philoxenia Inn dorește să transforme șederea oaspeților săi într-o experiență de neuitat.

Date de contact Philoxenia Inn:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 24.7115882
Limenas
Website: https://www.philoxeniainn.gr/en/

Rezervări
E-mail: book@philoxeniainn.gr
Tel.: +30 25930 23331

 

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenas
Direcții

Recomandăm pentru: - locația centrală, aproape de atracții și plajă; - camerele și studiourile luxoase, complet echipate cu facilități moderne; - grădină, piscină, bar la piscină; - serviciile premium - mic dejun, SPA, hidromasaj și sală de sport.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos