Narciso Luxury Suites

Rafinament în lux

Narciso Luxury Suites, cazare boutique de lux în Thassos, oferă intimitate VIP, ambianță romantică, servicii personalizate și decor atrăgător. Rezervați acum pentru o experiență excepțională!

Narciso Luxury Suites reprezintă o opțiune de cazare boutique de lux, localizată în Dasilio Skala Prinos, Thassos, la doar 250 m distanță de malul mării. Persoanele interesate de lux și intimitate, în special cuplurile fericite, cei proaspăt căsătoriți sau cei pregătiți pentru luna de miere, vor găsi în Narciso Luxury Suites un cadru de excepție.

Această locație oferă o ambianță romantică, servicii de cea mai înaltă calitate, experiențe personalizate și un decor atractiv. Amplasat în Dasilio Skala Prinos, complexul asigură intimitate VIP și ospitalitate grecească personalizată.

După o zi plină de soare și plajă, nimic nu poate fi mai romantic decât o cină la lumina lumânărilor, fie lângă piscină, fie pe terasa privată. Complexul vă oferă posibilitatea de a alege exact suita de lux pe care v-o doriți, precum Elite Suite Outdoor Jacuzzi Pool & Private Garden, Posh Suite Outdoor Jacuzzi sau Panorama Suite Outdoor Jacuzzi.

Toate suitele sunt dotate cu balcon, aer condiționat, TV cu ecran plat, frigider, fierbător și baie privată cu duș. Designul frumos și fantezist al camerelor, extrem de confortabile și decorate cu gust, definesc acest complex.

Complexul dispune de facilități precum săli de conferințe și întâlniri, spații pentru nunți și banchete, și o zonă de bar captivantă, oferind o varietate mare de băuturi alcoolice și nealcoolice. Micul dejun continental și tradițional este pregătit oricând doriți.

Iar după o zi de plajă sau plimbare, ce poate fi mai romantic ca o cină la lumina lumânărilor, lângă piscină sau pe terasa privată?

Recepția deschisă 24 de ore este un avantaj semnificativ. Serviciile de calitate excepțională și atenția deosebită a personalului completează experiența la Narciso Luxury Suites. Parcarea privată este disponibilă gratuit.

Complexul se remarcă prin lux, simplitate și un design de înaltă calitate, armonizând alb pur, albastru grecesc și aurul soarelui pentru a oferi cea mai bună experiență de sejur în Thassos.

Date de contact Narciso Luxury Suites:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.56442
Skala Prinos
Facebook: https://www.facebook.com/narcisoluxurysuites / https://www.facebook.com/Narciso-Luxury … 862122083/
Instagram: https://www.instagram.com/narcisoluxurysuites/

Rezervări
Email: info@narciso.gr
Tel.: +30 6945501864

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Prinos
Direcții

Recomandăm pentru: - luxul exclusivist și serviciile de calitate superioară pentru o experiență memorabilă; - locația pitorească la doar 250 m de malul mării; - suită de lux personalizată pentru cupluri, proaspăt căsătorite sau în luna de miere; - ambianța romantică, cu cină la lumina lumânărilor și jacuzzi privat.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos