Porto Vathy Marble Beach

Cea mai frumoasă plajă de marmură din insula Thassos

Porto Vathy Marble Beach, cea mai frumoasă plajă de marmură din insula Thassos

Porto Vathy Marble Beach este o adevărată bijuterie. Oferă o experiență de neegalat vizitatorilor care caută o evadare într-un decor natural magic și de neuitat. Specifice sunt apele sale cristaline turcoaz, pietricelele albe de marmură atât în apă, cât și în afara mării și atmosfera senină, creată de pinii maiestuoși din jur. Porto Vathy Marble Beach este un paradis de liniște și frumusețe naturală. Experiențe de neuitat vă așteaptă, la doar 6 km de capitala Limenas.

Restaurantul Marble Beach: Savurați aromele Greciei
Răsfățați-vă cu o călătorie culinară prin Grecia, la Restaurantul Marble Beach. Restaurantul are o locație uimitoare, cu vedere la Marea Egee. Acesta oferă o varietate de mâncăruri tradiționale grecești, de la fructe de mare proaspete până la mâncăruri delicioase din carne, toate preparate cu cele mai proaspete ingrediente locale. Bucurați-vă de masă în sunetul liniștitor al valurilor și priveliștea uluitoare la mare. O adevărată sărbătoare pentru simțuri!

Marble Beach Cafe – Bar: Relaxați-vă lângă mare
Cu o atmosferă plăcută și scaune confortabile, este locul perfect pentru a vă relaxa și a savura o băutură răcoritoare, cafele delicioase, o selecție largă de băuturi adaptate gusturilor dvs. sau o gustare ușoară. Savurați un cocktail în timp ce admirați priveliștile uimitoare ale apelor turcoaz și ale pietricelelor de marmură albă. Fie că sunteți în căutarea unui loc liniștit pentru a citi o carte sau un loc pentru a socializa cu prietenii, Marble Beach Cafe – Bar este locul perfect.

Porto Vathy Marble Beach este o destinație ideală pentru a îmbrățișa frumusețea naturii.

Simțiți căldura soarelui în timp ce vă bucurați de razele aurii. Faceți o plimbare pe îndelete de-a lungul țărmului, afundându-vă tălpile în pietricelele albe de marmură. Lăsați briza blândă a mării să vă mângâie fața. Bucurați-vă de sunetul liniștitor al valurilor care se lovesc de țărm. Apele cristaline ale plajei vă cheamă pentru o baie răcoritoare, invitându-vă să vă cufundați în îmbrățișarea sa curată.

Este și o destinație potrivită pentru familii, cu apele sale calme și atmosfera liniştită. Copiii se pot bucura să se joace pe plajă, să se bălăcească în apele cristaline și să exploreze natura înconjurătoare.

Există parcare disponibilă lângă plajă. Vă puteți parca comod mașina și puteți accesa cu ușurință plaja și facilitățile sale.

Iar fotografiile pe care vi le faceți aici, în decorul mirific, sunt amintiri magice din vacanța în Thassos.

Porto Vathy Marble Beach vă întâmpină cu ospitalitate caldă, promițând o experiență de neuitat. Creați amintiri prețioase alături de cei dragi în timp ce îmbrățișați magia plajei și a insulei Thassos!
În sejurul dvs. în Thassos, planificați-vă cel puțin o vizită la Porto Vathy Marble Beach, pentru amintiri de neuitat!

Localizare: Porto Vathy
Facebook: https://www.facebook.com/PortoVathy/
Instagram: https://www.instagram.com/porto_vathy_marble_beach

Rezervări
E-mail: portovathymarblebeach@gmail.com
Tel.: +30 698 723 1159

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Porto Vathy
Direcții

Recomandăm Porto Vathy Marble Beach pentru: - decor mirific - apa turcoaz, marmura albă, atmosfera senină; - delicii grecești: restaurant cu vedere la Marea Egee, preparate tradiționale; - relaxare pe plajă: Cafe-Bar cu priveliște uimitoare, băuturi răcoritoare și gustări; - paradis unic: liniște, frumusețe și experiențe de neuitat la Porto Vathy; - destinație familială: ape calme, atmosferă liniștită, loc de joacă pentru copii; - parcare convenabilă; - amintiri magice: fotografii în decor mirific, amintiri prețioase din Thassos.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos