Diamond Hotel

Rafinamentul relaxării

Descoperiți rafinamentul la Hotel Diamond, în Limenaria, Thassos. Camere moderne, piscină, priveliște panoramică la mare și confort într-un sejur relaxant.

Hotel Diamond vă așteaptă în pitorescul oraș Limenaria, localizat în partea de sud a insulei Thassos. Plasat cu eleganță pe un mic deal, în imediata apropiere a orașului Limenaria, hotelul oferă o priveliște panoramică asupra apelor albastre ale Mării Egee, reprezentând alegerea ideală pentru cei ce doresc un sejur relaxant.

Clienții Diamond Hotel beneficiază de diverse opțiuni de cazare, inclusiv camere duble sau triple Deluxe cu vedere la mare și camere duble Deluxe. Fiecare cameră este echipată cu facilități moderne pentru a asigura o ședere plăcută.

Dotările includ aer condiționat, baie privată, balcon mobilat, uscător de păr, fierbător, televizor LCD, mini frigider, parcare, seif și Wi-Fi.

Restaurantul hotelului vă îmbie să descoperiți autenticitatea bucătăriei grecești.

Complexul dispune de facilități precum o sală de sport complet echipată.

Piscine vă așteaptă pentru relaxare și distracție.

Personalul dedicat este întotdeauna la dispoziția dumneavoastră, asigurându-se că șederea dumneavoastră este una plăcută.

Hotelul Diamond vă oferă o vacanță relaxantă, accentuând confortul și satisfacția oaspeților săi. Optați pentru Hotelul Diamond pentru a vă asigura o ședere unică și memorabilă pe insula Thassos.

Date de contact Diamond Hotel:

Website: http://www.hoteldiamond.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/hoteldiamond
Rezervări
E-mail: info@hoteldiamond.gr
Tel: +30 2593053451

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - priveliștea panoramică la mare, lux și confort; - opțiunile diverse de cazare și masă; - dotările moderne pentru un sejur plăcut și confortabil; - piscină, sală de sport; - restaurant cu bucătărie grecească autentică.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos