Star Bay Luxury

Ospitalitate grecească

Star Bay Luxury, lux și confort la doar 150 metri de centrul Limenariei, în portul vechi. Camere elegante și facilități premium pentru o experiență de neuitat.

Hotelul  se bucură de o locație excepțională, în zona portului vechi, situându-se la doar 150 de metri distanță de centrul orașului Limenaria.

Unitățile de cazare au aer condiționat, balcon, frigider, Wi-Fi gratuit, TV prin satelit și smart, fierbător și uscător de păr. Camerele duble și triple au vedere la oraș și vedere laterală la portul mic.

Este disponibil mic dejun cu produse proaspete, de cea mai bună caliatate.

”Scopul nostru principal este să oferim întotdeauna cazare și servicii de înaltă calitate oaspeților noștri, care să contribuie la transformarea vacanței dumneavoastră de vară într-o experiență de neuitat. Credem că locația noastră se potrivește așteptărilor dvs. în privința confortului.”

In Limenariagăsiți numeroase taverne tradiționale, magazine, cofetării și locuri de distracție. Este al doilea oraș ca mărime din insulă.

Descoperiți eleganța și luxul la Star Bay Luxury, unde se întâlnesc confortul modern și tradiția ospitalității, oferindu-vă nu doar o ședere, ci o experiență memorabilă într-un cadru de neegalat.

Date de contact Star Bay Luxury:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.57889
Limenaria
Website: https://starbayluxury.gr
Facebook: https://www.facebook.com/star.bay.thassos
Rezervări
E-mail: info@starbayluxury.gr
Tel: +30 2593053451

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - aproape de centrul orașului; - priveliște la mare; - facilități de lux, camere elegante.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos