Beautiful Alice Restaurant

Mâncare excelentă și priveliște superbă, în golful Aliki

Descoperiți tradiția culinară la Beautiful Alice, restaurant familial pe mirifica plajă Aliki, Thassos. Meniu diversificat, relaxare pe șezlonguri, băuturi alese, parcare rezervată și servicii premium pentru o experiență autentică.

Situat pe mirifica plajă Aliki, Beautiful Alice Restaurant vă așteaptă cu ospitalitatea unei afaceri de familie pornită din 1964. Gestionată cu grijă de o familie locală din insula Thassos, această locație oferă o atmosferă prietenoasă și autentică pentru a vă delecta cu o masă relaxantă și tradițională.

Bucurați-vă de diversitatea oferită de meniul restaurantului. Puteți alege pește și fructe de mare, aperitive grecești, salate sezoniere, sortimente de brânzeturi, paste, mâncăruri gătite, miel sau ied la proțap și preparate de carne la grătar sau la cuptor. Cu o varietate bogată de băuturi, inclusiv bere, vin, cafea, băuturi răcoritoare, retsina, ouzo și tzipouro, se conturează o experiență culinară desăvârșită.

Beneficiați de poziționarea deosebită, relaxându-vă pe șezlongurile de pe plajă. Bucurați-vă de priveliștea uluitoare a apelor azurii din golful Aliki. Cu preparate proaspete și băuturi alese, fiecare moment petrecut la Beautiful Alice devine o amintire memorabilă.

Talentatul barista vă pregătește cele mai rafinate cocktailuri și cafele, pe care le puteți savura chiar pe șezlongul de pe plajă, aducând un plus de rafinament unor zile de vacanță memorabile.

Restaurantul este situat chiar pe plajă, spre capătul mai îndepărtat de drumul principal. Pentru a vă asigura o ședere fără griji, vi se pun la dispoziție 70 de locuri de parcare gratuite în proximitatea restaurantului.

Alegeți Beautiful Alice Restaurant pentru zile perfecte în vacanța dumneavoastră în Thassos!

Date de contact Beautiful Alice Restaurant:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … !4d24.7411
Aliki
Facebook: https://www.facebook.com/Beautifulalicethassos
E-mail: dhmhtra19801980@gmail.com
Rezervări
Tel.: +30 2593 031574

o recenzie

  1. Great experiente

    Best food în Thassos!

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aliki
Direcții

Recomandăm pentru: - locația chiar pe plajă, oferind vedere la apele azurii; - meniul diversificat cu preparate proaspete și autentice din bucătăria grecească; - relaxarea pe șezlonguri cu băuturi alese; - parcare rezervată

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos