Casa Ideale

Apartament duplex, confortabil

Casa Ideale din Limenaria, locație centrală, apartament spațios și dotări moderne

Casa Ideale din Limenaria beneficiază de o locație excelentă, la doar 100 de metri de centrul orașului și în proximitatea plajei și a magazinelor locale. Astfel, oferă un cadru convenabil pentru o ședere plăcută. Acest apartament duplex spațios este conceput pentru a găzdui confortabil până la șase persoane.

Proprietatea dispune de două dormitoare decorate cu gust, echipate cu toate facilitățile esențiale. Bucătăria este spațioasă și este complet utilată cu frigider, cuptor, mașină de cafea, prăjitor de pâine, fierbător. Baia este mare, cu cadă, iar apartamentul este dotat și cu mașină de spălat, sporind astfel confortul general pentru oaspeți.

Într-un dormitor se află un pat dublu, iar în celălalt dormitor sunt două paturi de o persoană. Oaspeții au, de asemenea, la dispoziție o zonă de living comună, mobilată cu o canapea extensibilă de colț, oferind spațiu suplimentar pentru încă două persoane.

Alte dotări: WiFi gratuit, aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu.

O vacanță în confort, la Casa Ideale din Limenaria!

Limenaria are plaje frumoase, iar în zona de faleză și pe stradă pietonală găsiți nenumărate taverne tradiționale, restaurante, cofetării. Tot în centru sunt minimarket-uri, brutării, farmacii și magazine cu produse tradiționale sau fashion.

Date de contact Casa Ideale:

Localizare: https://www.google.com/maps/place/40%C2 … 4d24.57669
Limenaria
Website: https://www.facebook.com/CasaIdealeLimenaria/

Rezervări
E-mail: casaidealethassos@gmail.com
Tel.: +30 6973849601

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - locația centrală; - apartamentul spațios și elegant; - bucătăria complet utilată; - dotările moderne.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos