Medical Center Doctor Liana Stamatidu

Servicii medicale de urgență pentru o vacanță liniștită

Centrul Medical Dr. Liana Stamatidu din Skala Potamia – servicii de înaltă calitate în domeniul îngrijirii sănătății. Servicii prompte, non-stop în sezonul estival, inclusiv examinări la locația pacientului. Se acceptă asigurări de călătorie.

Centrul Medical Doctor Liana Stamatidu își desfășoară activitatea în stațiunea Skala Potamia, Thassos, oferind servicii de înaltă calitate în domeniul îngrijirii sănătății, încă din anul 2013.

Pacienții, indiferent de vârstă, beneficiază de asistență medicală promptă și profesionistă, furnizată de către personalul prietenos și multilingv, subliniind angajamentul față de calitate.

Medical Center Doctor Liana Stamatidu se adresează atât rezidenților localnici, cât și turiștilor, asigurând cel mai înalt standard de îngrijire a sănătății disponibil non-stop, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, pe durata întregului sezon estival.

Examinările medicale pot avea loc fie în incinta centrului din Skala Potamia, fie direct la hotelul sau locul de cazare al pacientului.

Se acceptă toate polițele de asigurare de călătorie și asigurările medicale recunoscute, asigurând astfel fiecărui vizitator că este bine îngrijit și protejat într-o țară străină. Această măsură adaugă un strat suplimentar de confort și siguranță experienței medicale în cadrul centrului.

Cu o echipă de profesioniști dedicați și o infrastructură modernă, Centrul Medical Dr. Liana Stamatidu rămâne un partener de încredere pentru îngrijirea sănătății dumneavoastră în timpul șederii în Thassos.

Se asigură servicii medicale în următoarele zone:
– Skala Prinos;
– Skala Rachoni;
– Pachis Beach;
– Limenas;
– Makriammos;
– Golden Beach;
– Panagia;
– Skala Potamia (sediul centrului medical);
– Kinira;
– Paradise Beach;
– Thassos Grand Resort.

Date de contact Medical Center Doctor Liana Stamatidu:

Localizare: Skala Potamia

E-mail: sanitasgr@gmail.com
Tel. mobil: +306975950011 (WhatsApp, Viber)
Deschis permanent, pe durata sezonului estival: 24/24 ore, 7/7 zile

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - asistența medicală de calitate, disponibilă 24/7 în Skala Potamia; - personalul prietenos și multilingv, pentru servicii profesioniste și prompte; - examinările medicale la centrul din Skala Potamia sau la locația pacientului; - acceptarea polițelor de asigurare de călătorie.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos