Violeta Pension

Confort în mijlocul naturii

Violeta Pension, o cazare confortabilă în Skala Potamia, cu priveliști impresionante către Marea Egee și muntele Ipsarion

Pension Violeta este situată în frumosul sat Skala Potamia, pe coasta de est a insulei Thassos, renumită pentru plaja Golden Beach. Este o cazare confortabilă, cu o grădină frumos amenajată.

Vila are 13 apartamente, studiouri și camere, toate dotate cu aer condiționat, televizor, frigider, baie proprie și balcoane cu vedere spre gradină, spre Marea Egee, sau spre spectaculosul vârf Ipsarion, cel mai înalt și maiestuos munte din Thassos.
Vila este curată și confortabilă, apartamentele și studiourile au bucătarii proprii, iar camerele au acces la o bucătărie comună.

Grădina este mare și frumoasă, cu un teren de joacă, un grătar și chioșcuri, unde puteți lua masa cu prietenii și familia.

Parcarea este mare și umbrită.

La 350 m se află un mare supermarket.

De aici puteți porni să vizitați celelalte sate pitorești ale insulei sau capitala Limenas cu taverne renumite, magazine, cafenele și distracții și desigur, numeroase alte plaje frumoase care înconjoară insula Thassos. Gazdele sunt foarte ospitaliere și veți primi toate informațiile de care aveți nevoie în organizarea plimbărilor dumneavoastră prin insulă.

Alegeți Pension Violeta, pentru o vacanță confortabilă în mijlocul naturii!

Date de contact Violeta Pension:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.74366
Skala Potamia
Website: https://www.pension-violeta.gr/index.php?l=ro

Rezervări
Telefon: +30 25930 61833, Telefon: +30 25930 61337
Mobil: +30 69730 55457
Email info@pension-violeta.gr

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - confort; - balcoane cu priveliști încântătoare; - grădina mare cu teren de joacă, facilități pentru grătar și chioșcuri.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos