Villa Valia

Cazare confortabilă lângă țărmul mării

Villa Valia, situată în pitorescul sat Skala Kallirachi, vă oferă cazare confortabilă, la doar 20 de metri de mare. Apartament spațios, cu 3 dormitoare, înconjurat de natură, pentru o vacanță memorabilă.

Villa Valia se află în perimetrul pitorescului sat Skala Kallirachi, pe coasta de vest a insulei, la doar 20 de metri de malul mării, cu acces din șoseaua de centură a insulei și în proximitatea unei frumoase păduri de pini. Având o locație ideală, este la câteva minute de mers pe jos de plajă și la 100 de metri de renumita zonă KLISMA, cu taverne pescărești și plajă întinsă pe kilometri întregi.

Villa Valia vă oferă cazare într-un apartament confortabil,  situat la parterul unei vile cu un etaj, înconjurată de o grădină bine îngrijită, de 400 de metri pătrați.

Apartamentul a dispune de:
3 dormitoare cu două paturi duble și trei paturi de o persoană,zonă de luat masa pentru opt persoane, dotată cu televizor cu ecran plat și canale prin satelit,bucătărie complet utilată, inclusiv cu aragaz electric cu cuptor, frigider, cuptor cu microunde, toaster, ceainic și filtru de cafea,baie spațioasă cu cabină de duș și boiler electric,balcon cu vedere la grădină.

În zona de living, sunt disponibile două canapele extensibile, oferind spațiu suplimentar pentru doi copii de până la 12 ani.

Facilități
lenjerie de pat și prosoape,
acces la internet (WiFi),
aer condiționat,
acceptarea cu bucurie a animalelor de companie,
grădină,
parcare privată.

Proprietatea include, de asemenea, o terasă cu zonă dedicată pentru luat masa și o grădină frumoasă cu spațiu amenajat pentru grătar și relaxare, pentru după-amieze sau seri petrecute cu familia sau prietenii.

Rezervați-vă din timp cazare la Villa Valia, pentru o vacanță relaxantă la malul mării!

Date de contact Villa Valia:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.52688
Skala Kallirachi
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100043394756447
Rezervări
E-mail: sotiriaxatz@yahoo.gr
Tel.: +30 697 227 1445

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Kallirachi
Direcții

Recomandăm pentru: - locația ideală, la doar 20 de metri de malul mării; - apartamentul spațios și bine utilat pentru confortul oaspeților; - decor pitoresc, în pădurea de pini, taverne renumite în apropiere; - facilități și dotări moderne.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos