Estian Deluxe

Confort. Eleganță. Lux.

Estian Deluxe din Limenaria – studiouri, apartamente și maisonette confortabile și frumos decorate, situate la 80 m de plajă

Estian Deluxe este o vilă amplasată în centrul orașului Limenaria, la doar 80 m de plajă. Sunt studiouri, apartamente și maisonette elegante și decorate frumos, ideale pentru cupluri și familii.
Toate unitățile de cazare au mobilier modern, chicinetă, frigider, balcon. Facilitățile camerei includ aer condiționat, TV și baie privată.

Sunt 4 studiouri qvadruple.
Fiecare Studio qvadruplu are o camera mare, cu un pat dublu și o canapea extensibilă dublă. În cameră există o bucătărie pentru a pregăti o masa ușoară, și o zonă de luat masa, cu masă și scaune. Apartamentul poate găzdui până la 4 adulți sau 2 adulți și 2 copii.

Studio triplu
Studioul are o cameră mare cu un pat dublu și o canapea extensibilă. În cameră există o bucătărie pentru a pregăti o masa ușoară, și o zonă de luat masa, cu masă și scaune. Apartamentul poate găzdui până la 4 adulți sau 2 adulți și 2 copii.

Apartament deluxe
Apartamentul de lux este spațios, cu un pat dublu confortabil în dormitor și o canapea extensibilă dublă în zona comună. În apartament există o bucătărie pentru a pregăti o masa ușoară, și o zonă de luat masa, cu masă și scaune. Apartamentul poate găzdui până la 4 adulți sau 2 adulți și 2 copii.

Studio deluxe
Studioul de lux are un pat dublu confortabil și o canapea extensibilă dublă. În cameră există o bucătărie pentru a pregăti o masă ușoară sau o gustare. Studioul poate găzdui până la 4 adulți sau 2 adulți și 2 copii.

Maisonette

Maisonette pentru 4 persoane
Maisonette este împărțită pe două niveluri. Există două dormitoare separate, câte unul la fiecare nivel, cu un pat dublu confortabil. În plus, maisonette are o zonă comună cu o canapea și o chicinetă unde puteți pregăti mese mici sau gustări. Maisonette poate găzdui până la 4 adulți sau 2 adulți și 2 copii.

Maisonette pentru 5 persoane
Maisonette este împărțită pe două niveluri. Există două dormitoare separate unul la fiecare nivel, cu un pat dublu confortabil. În plus, maisonette are o zonă comună cu o canapea mare și o chicinetă unde puteți pregăti mese mici sau gustări. Maisonette poate găzdui până la 5 persoane.

Dotări

Chicinetă
Frigider
Baie (2 băi la Maisonette pentru 5 persoane)
Wifi
Televizor cu ecran plat
Aer conditionat
Uscător de păr
Seif

Plaja din Limenaria se întinde peste 2 km, până la Tripiti. Coasta este în principal nisipoasă, cu câteva pietricele împrăștiate și ape cristaline de mică adâncime. Puteți face sporturi nautice, puteți găsi șezlonguri și umbrele, baruri și restaurante sau un loc liniștit pentru a vă relaxa și a vă bucura de soare și mare în frumoasa plajă din Limenaria.

Date de contact pentru Estian DeLuxe

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.57131
Limenaria
Website: http://www.estiandeluxe.gr/en
Facebook: https://www.facebook.com/Estian-Deluxe- … 376705653/

Rezervări
E-mail: info@estiandeluxe.gr
Tel.: +30 694 923 1323

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasare la doar 80 m de plajă; - eleganță și confort: opțiuni de cazare rafinate, perfecte pentru cupluri și familii; - varietate: diferite tipuri de unități de cazare pentru diferite preferințe și necesități.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos