Water Sports Dolphins & Boat Rentals

Aventuri de neegalat, entuziasm, relaxare și bucuriile explorării marine.

Sporturi nautice  cu Water Sports Dolphins & Boat Rentals, pe plaja Potos și portul Limenaria. Experiențe memorabile în apele Mării Egee.

Water Sports Dolphins & Boat Rentals vă oferă oportunitatea practicării de sporturi nautice, pentru experiențe memorabile în vacanța petrecută în Thassos. Centrul fanion este situat pe plaja Potos, iar centrul de închirieri de bărci cu motor este în portul Limenaria. Este una dintre afacerile de referință din lumea activităților nautice în insula Thassos, operând din anul 2004.

Având ca loc de desfășurare largul apelor azurii ale Mării Egee, centrul vă oferă experiențe de neegalat pasionaților care caută entuziasm, relaxare și bucuriile explorării marine. O gamă largă de activități de sporturi nautice captivante vă așteaptă, pentru a vă satisface orice nivel de aventură.
Fie că sunteți un pasionat de adrenalină sau un călător liniștit, instructorii experimentați și echipamentele de ultimă generație vă asigură un timp de neuitat petrecut pe apă.

Îmbrăcați-vă echipamentul și plonjați într-o lume plină de posibilități – parasailing, jet ski, închiriere de bărci, plimbări remorcabile și multe altele!

Iată câteva echipamente care vă așteaptă pentru sport și adrenalină: Jet ski, Water ski / Wakeboard, Fly Fish, Couch, Slider, Ringo, Banana.

Pentru cei care doresc o experiență mai liniștită, închirierea de bărci oferă o oportunitate ideală de a vă bucura de frumusețea coastei insulei Thassos, în ritmul dumneavoastră.

Boat rentals: Nemea, Anax.

Explorați golfurile ascunse și plajele însorite, în timp ce navigați prin apele cristaline din jurul insulei. Flota de bărci nou-nouțe, bine întreținute și complet echipate este potrivită atât pentru marinarii experimentați, cât și pentru aventurierii începători, asigurând o călătorie sigură și plăcută.

Instructori profesioniști cu experiență vă pot învăța cu ușurință tainele sporturilor de apă, pornind de la nivelul începător și până la nivelul celor mai experimentați.
Pentru cei mici sunt disponibile diverse curse cu colacul sau banana, asigurându-le astfel zâmbetul pe buze și buna dispoziție.

Water Sports Dolphins & Boat Rentals vă oferă servicii excepționale, în deplină siguranță, echipa bine instruită fiind întotdeauna gata să vă ofere îndrumări, asistență și sfaturi de specialitate, permițându-vă să profitați la maximum de aventura dumneavoastră în sporturi nautice.
Echipamentele sunt de ultima generație, în stare perfectă de funcționare și mentenanță.
Confortul dvs. este pe primul plan astfel încât să rămâneți pentru toată viața cu amintiri neprețuite.

”Vă așteptam în bazele noastre nautice din Potos și Limenaria, să practicați cele mai palpitante și plăcute sporturi de apă sau pur și simplu să vă relaxați și să vă bucurați de frumusețea navigării pe Marea Egee”.

Date de contact Water Sports Dolphins & Boat Rentals:

Localizare:
Limenaria – Boat Rentals: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … ?entry=ttu
Potos – Water Sports Dolphins: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … ?entry=ttu

Website: https://watersportsdolphins.com/
Facebook: https://www.facebook.com/wsdolphins/
Instagram: https://www.instagram.com/watersportsdolphins/
Rezervări
E-mail: info@watersportsdolphins.com
Tel.: +30 6958898093

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria / Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - aventura sigură pe apă cu echipamente de ultimă generație; - experiențele de neegalat, entuziasm, relaxare și bucuriile explorării marine; - amplasarea în centru pe plaja Potos și închirieri de bărci în portul Limenaria; - echipa profesionistă oferind servicii excepționale și îndrumări specializate.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos