Blue Dream Palace Resort & Spa

Vacanțele de vis devin realitate, în aceast resort de lux pe plajă

Blue Dream Palace, resort de 5* pe plaja Trypiti, oferă lux exclusivist în Thassos. Servicii excepționale, camere spațioase și facilități recreative pentru o vacanță de neuitat.

Blue Dream Palace, un resort de 5*, amplasat chiar pe plaja Trypiti din Limenaria, include hotelul Blue Dream Palace, Restaurantul Thalasso, Taverna Meltemi, Lobby Bar, Blu Bar și Swan Spa. Acesta face parte din compania DHotels, ce oferă cazare de calitate în Limenaria și Tripiti.

DHotels

 

Administrația acestora evidențiază preocuparea pentru mediu și dezvoltare durabilă.

Blue Dream Palace reprezintă o ofertă de lux exclusivistă pentru turiștii în căutare de rafinament și confort suprem.

Hotelul Blue Dream Palace este amplasat în una dintre cele mai rafinate regiuni din Thassos, pe minunata plajă Trypiti din Limenaria. Acesta se bucură de o reputație deosebită datorită serviciilor excepționale de cazare, masă și recreere. Luxul discret și calitatea autentică se îmbină armonios, oferind vacanțe de vis. Cu priveliștea sa asupra albastrului limpede al Mării Egee, acest complex de 5 stele se remarcă ca o alegere supremă în materie de relaxare și rafinament. Se situează printre cele mai bine cotate din Grecia.

În Blue Dream Palace veți găsi multe opțiuni de cazare fie că sunteți un călător solo, un cuplu, fie călătoriți cu prietenii și familia. O oază de lux, hotelul vă invită să alegeți dintre diverse tipuri de camere și apartamente: camera superioară cu vedere la mare, suite junior sau senior cu vedere la mare și piscină privată, sau suite de înot cu vedere la mare și piscină comună. Toate camerele sunt dotate cu facilități de lux, inclusiv pat exclusiv twin cu flexi-balans, room master, baie cu cadă sau duș și balcon privat cu vedere la mare.

Resortul oferă și o varietate de opțiuni de recreere, cum ar fi Lobby Bar, Blu Bar, Swan Spa, și Piscina (infinity, pentru copii, cu șezlonguri și umbrele).

În sezonul 2023 s-a inaugurat Hive Water Park, unde vă puteți distra cu întreaga familie.

Hive Water Park

Plaja Trypiti, protejată natural de stânci și înconjurată de pini înalți, constituie un decor fantastic. Faimosul “Big Hole” de la Trypiti, denumit “Tripa” de localnici, este rezultatul modelării naturale frumoase a rocilor de-a lungul veacurilor.

Blue Dream Palace Resoprt & Spa, situat direct pe plajă, este un vis devenit realitate pentru toți cei care caută vacanțele perfecte în Grecia.

Date de contact Blue Dream Palace Resort & Spa:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.54085
Tripiti
Website: https://dhotels.gr/en/
Facebook: https://www.facebook.com/HotelBlueDreamPalaceTripiti
Instagram: https://www.instagram.com/blue_dream_palace/

Rezervări
E-mail: info@dhotels.gr / reservations@dhotels.gr
Tel.: +30 25930 53 520

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tripiti
Direcții

Recomandăm pentru: - eleganță și rafinament: ofertă exclusivistă pentru turiștii în căutare de lux; - serviciile excepționale, restaurante, SPA, piscine; - varietatea de opțiuni luxoase de cazare; - locația perfectă: situat direct pe minunata plajă Trypiti din Limenaria, Thassos.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos