Augoustos Taverna

Ospitalitate, distracție și mâncare bună

Taverna Augoustos din Theologos oferă o experiență grecească autentică, cu muzică live, dansuri tradiționale și specialități culinare locale. Rezervați pentru o seară memorabilă de ospitalitate și tradiție grecească.

În pitorescul sat de munte Theologos, Taverna Augoustos oferă o experiență grecească autentică de excepție. Se ajunge ușor, din Potos sunt doar 11 km, pe o șosea foarte bună. Sigur vă doriți să participați la seri cu muzică live, dansuri tradiționale, spargere de farfurii și delicii din bucătăria locală, îmbogățite de autenticitatea fiecărui detaliu.

Seri grecești se organizează în sezon, fiecare vineri, sâmbătă și duminică, începând cu ora 20:30, oferind un spectacol unic de divertisment.

Bucurați-vă de atmosfera antrenantă, degustați preparate locale pregătite cu măiestrie de bucătari talentați, satisfăcând toate gusturile. Meniul variat vă conduce printr-o călătorie culinară autentică în aromele bogate ale bucătăriei grecești tradiționale.

Fiecare seară la Taverna Augoustos este o incursiune în tradiție și ospitalitate, unde muzica, dansul și gustul se îmbină în armonie. Rezervați-vă locul și pregătiți-vă să vă bucurați de fiecare moment într-o atmosferă autentic grecească.

Date de contact:

Localizare: Theologos
Website: http://www.taverna-augoustos.gr
Facebook: Taverna Augoustos

Rezervări
Telefon: +30 25930 31397

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Theologos
Direcții

Recomandăm pentru: - atmosfera autentică grecească; - serile grecești memorabile; - locația ușor accesibilă cu autoturismul.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos