Mr & Mrs K. Group

Unde confortul întâlnește eleganța

Mr & Mrs K. Group vă oferă două cazări de lux și maxim confort, în Potos. Unde confortul se întâlnește cu eleganța!

Mr & Mrs K. Group are sediul în Potos și gestionează două unități de cazare de lux și maxim confort.  

Mr & Mrs K. Bianco: Situat chiar pe malul mării cu acces direct la plajă, Mr & Mrs K. Bianco este dedicat exclusiv oaspeților cu vârsta de peste 18 ani. Vă puteți bucura de luxul în care arhitectura impresionantă egeeană se îmbină cu un decor minimalist și mobilier modern. Alegeți între camere duble cu vedere la mare, camere duble economice sau camere duble spațioase. Pentru o experiență unică, recomandăm Penthouse-ul, cu un balcon mare, jacuzzi și vedere la mare.

Mr & Mrs K. Lofts: Un complex de cazare nou, ideal pentru familii și cupluri, situat în zona centrală a stațiunii Potos, din partea de sud a insulei Thassos. Studiourile duplex pot găzdui până la 3 persoane și includ o zonă de living cu TV cu ecran plat, pat de o persoană sau canapea colțar și o bucătărie complet utilată la parter, precum și dormitorul cu un pat dublu la etaj.

Mr & Mrs K. Bianco

 

 

Mr & Mrs K. Lofts

Unde confortul se întâlnește cu eleganța!

La Mr & Mrs K. Group, ambele hoteluri dispun de facilități și dotări pentru a asigura o ședere confortabilă și plăcută pentru oaspeți.

Iată principalele facilități:
• Aer condiționat
• WiFi gratuit
• Seif
• Menaj zilnic
• Uscător de păr
• Saltele și perne Coco-mat
• Șezlonguri gratuite pe plajă
• Parcare privată.

Fiecare unitate de cazare are caracteristici și servicii unice, iar aceste facilități comune contribuie la un standard înalt de confort și comoditate, atât la Mr & Mrs K. Bianco, cât și la Mr & Mrs K. Lofts, cele două cazări ce fac parte de Mr & Mrs K. Group.

Date de contact Mr & Mrs K. Group:

website: https://www.mrandmrskgroup.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100078294407645

Rezervări
E-mail: mrandmrsk19@gmail.com
Tel.: +30 694 772 1760

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandăm pentru: - luxul și confortul maxim în insula Thassos - o experiență rafinată garantată; - Mr & Mrs K. Bianco: eleganță la malul mării exclusiv pentru adulți; - Mr & Mrs K. Lofts: cazări noi, ideale pentru familii și cupluri; - arhitectura impresionantă, mobilierul modern - comoditatea luxoasă garantată.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos