Elenis Handmade Products

Bucuria gustului tradițional în Kastro, satul uitat de timp

Elenis Handmade Products vă oferă delicii tradiționale în satul de munte Kastro. Descoperiți arome autentice și atmosferă pitorească. Amintiri dulci și produse locale de calitate.

Alocați câteva ore din vacanță pentru o vizită în Kastro, satul uitat de timp, pentru a vă bucura de liniște și de o atmosferă pitorească aparte, în mijlocul unor perspective surprinzătoare! Nu uitați să luați acasă, pentru dumneavoastră sau pentru cei dragi, bunătăți și produse tradiționale thassiene.

Elenis Handmade Products este un mic magazin cu delicatese și produse tradiționale, amplasat în în piațeta centrală. Aici este Biserica Sfântului Athanasios, ridicată în anul 1804, în doar 40 de zile, cu ajutorul locuitorilor din sat și considerată a fi cea mai veche biserică din insula Thassos..

La Elenis Handmade Products găsiți miere, dulceață, lichior și alte produse tradiționale, pregătite artizanal, din producția proprie, precum și obiecte artizanale lucrate cu migală, chiar de către Eleni.

Alegerea este dificilă, fie că optați pentru mierea de pin, de flori de pădure, mierea neagră sau mierea cu nuci. Dulceață de smochine, baby lemon, vișine, cireșe, struguri, portocale, struguri cu cremă de vanilie, trandafiri sau nuci verzi? Lichior de trandafiri, căpșuni, lămâie, portocale, nuci sau lichiorul special, de smochine verzi și tzipuro, îndulcit cu miere?

Drumul spre satul Kastro este foarte bun, se pornește din Limenaria, pe un drum de 12 km, printre livezi de măslini, care, pe măsură ce urcați sunt înlocuite de păduri de pin și stânci golașe.

Descoperiți produse delicioase, într-un loc încremenit în timp, într-un peisaj uimitor, pentru amintiri de neuitat din vacanța în Thassos!

Date de contact Elenis Handmade Products:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … !4d24.6551
Kastro
Telefon: +30 69 4065 6246

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Kastro
Direcții

Recomandăm pentru: - deliciile tradiționale unice, de la miere la lichior artizanal; - atmosfera pitorească din satul uitat de timp, cu priveliști spectaculoase; - amintirile dulci și autentice, sprijinind producția locală și comunitatea.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos