Villa Eden

Confort, eleganță, relaxare

Villa Eden, situată central în Limenas – confort și ospitalitate.  Relaxare la piscină, într-o grădină deosebit de îngrijită

Villa Eden este situată în centrul orașului Limenas, capitala insulei Thassos și se află la aproximativ 400m de cea mai apropiată plajă, foarte aproape de portul cu feribot, supermarketuri, stația de autobuz și orice alt magazin de care ați putea avea nevoie.

Vila dispune de 16 camere, care au fost complet renovate.
Deluxe Double Studio
Studiourile duble confortabile (20m2) sunt dotate fie cu 2 paturi simple, fie cu 1 pat dublu, chicinetă complet echipată, ceainic, prăjitor de pâine, baie privată cu duș, uscător de păr, dulap, balcon, aer condiționat, wi-fi. Pătuț disponibil la cerere.
Deluxe Triple Studio
Studiourile de lux (26 m2) sunt dotate fie cu 1 pat dublu și cu un pat sau cu 3 paturi de o persoana, chicinetă complet utilată, ceainic, prăjitor de pâine, baie privată cu dus, uscător de păr, șifonier, balcon, aer condiționat, wi-fi. Pătuț disponibil la cerere.

Facilitățile hotelului

· Piscină cu șezlonguri și umbrele
· Parcare publică gratuită
· WiFi gratuit
· Grădină, loc de joacă pentru copii.

În apropiere este centrul și găsiți tot ce veți avea nevoie în timpul vacanței, ca supermarketuri, taverne, restaurante, închirieri auto, cafenele, stații de autobuz, benzinării, sporturi nautice.

Gazdele sunt foarte ospitaliere și veți primi toate informațiile de care aveți nevoie în organizarea plimbărilor dumneavoastră prin insulă.

Date de contact Villa Eden:

Limenas, Thassos P.C. 64004
Rezervări:
Telefon: +30 6981683284

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenas
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasare centrală și acces facil la plaje, port și magazine; - confort, facilități moderne; - piscină, grădină.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos