DHotels

Cazare de calitate, cu grijă pentru mediu și dezvoltare durabilă

Cu servicii remarcabile și angajament eco-friendly, Compania DHotels oferă cazare luxoasă în Limenaria. Vacanțe organizate cu profesionalism, într-un peisaj pitoresc, garantând echilibru și rafinament sustenabil.

Cu profesionalism remarcabil, Compania DHotels se dedică furnizării unui nivel înalt de servicii de cazare în Limenaria și Limenaria – Trypiti. Hotelurile și vilele gestionate de această companie de top sunt caracterizate de un angajament profund față de mediul înconjurător și dezvoltarea durabilă, reflectând preocuparea constantă pentru ecologie și sustenabilitate.

 

Zoe Hotel

 

Anna Beach Hotel

 

Anna Villa

 

Fylachtos Villa

La Boheme

Menel the Tree House

Din compania DHotels face parte și resortul de 5* Blue Dream Palace, situat chiar pe plaja Tripiti din Limenaria, ce cuprinde Blue Dream Palace hotel, Restaurant Thalasso, Taverna Meltemi, Lobby Bar, Blu Bar și Swan Spa, care oferă un nou nivel de exclusivitate, pentru turiștii care caută cel mai înalt nivel de lux.

Blue Dream Palace Resort & Spa

Toți oaspeții se pot bucura de toate facilitățile resortului, pentru anumite servicii aplicându-se o taxă suplimentară.

Hive Water Park

Fiecare experiență de cazare este meticulos organizată și implementată, pentru a asigura o ambianță de lux și confort. De la facilități moderne până la servicii personalizate, compania se străduiește să răspundă celor mai înalte standarde de calitate și satisfacție a clienților.

Într-o lume în care durabilitatea și protejarea mediului înconjurător sunt priorități majore, Compania DHotels aduce un aport semnificativ prin practici responsabile și inovatoare. Clienții beneficiază astfel nu doar de luxul și confortul oferit de unitățile de cazare, ci și de satisfacția că fac parte dintr-o inițiativă care promovează o viitoare mai sustenabilă.

Descoperiți rafinamentul și responsabilitatea ambientală în fiecare ședere în cazările Companiei DHotels, unde ospitalitatea și durabilitatea se întâlnesc într-o armonie perfectă.

Date de contact DHotels:

Rezervări
E-mail: info@dhotels.gr / reservations@dhotels.gr
Website: https://dhotels.gr/en/
Tel: +30 25930 53 520

 

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandăm pentru: - luxul și confortul remarcabile; - angajamentul profund față de mediu și dezvoltarea durabilă; - peisajul pitoresc; - contribuția semnificativă la durabilitate prin practici responsabile și inovatoare.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos