Taverna Iatrou Kleoniki

Miel sau ied la proțap, în satul Theologos

Taverna Iatrou Kleoniki, în satul de munte Theologos, este renumită pentru miel și ied la proțap. Mâncare tradițională grecească și ospitalitate autentică,  într-un decor pitoresc.

Taverna Iatrou Kleoniki este situată în satul de munte Theologos, fostă capitală a insulei Thassos,  o destinație pitorească pentru plimbări, cu străzi înguste și case tradiționale din piatră. Acest loc de poveste este recunoscut drept una dintre principalele atracții ale insulei, cu atmosfera sa autentică și tradițională.

Specialitatea acestei taverne este prepararea mielului sau a iedului la proţap, oferind o experiență culinară autentică într-o ambianță prietenoasă și relaxantă, cu priveliște la culmile pietroase din jur.

Accesul se face ușor, pe un drum foarte bun, satul Theologos fiind la doar 15 minute distanţă de Potos.

Taverna este o afacere de familie, cu tradiție de mai multe generații. Este locul perfect pentru cei care doresc să se destindă la un prânz sau o cină gustoasă, după o zi petrecută la plajă.

Taverna  se remarcă prin varietatea de mâncăruri tradiționale grecești, pregătite cu migală și pasiune. Nu vă grăbiți! Bucurați-vă de de peisaj, de atmosfera patriarhală, de ospitalitatea grecească renumită.

Descoperiți bucuria unei experiențe culinare autentice în satul Theologos, la Taverna Iatrou Kleoniki – unde tradiția, ospitalitatea și priveliștea se îmbină într-un mod perfect.

Date de contact pentru Taverna Iatrou:

Localizare: Theologos
Facebook: Taverna Iatrou
Telefon: +30 25930 31000, +30 697 3284731

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Theologos
Direcții

Recomandăm pentru: - mielul și iedul la proțap, care sunt delicioase; - priveliștea deosebită; - atmosfera tradițională.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos