Iatrou Villa

Confort și relaxare

Villa Iatrou, o oază de relaxare, în Potos. Apartamente spațioase, piscină, facilități moderne și atmosferă destinsă.

Villa Iatrou, situată convenabil într-o zonă liniștită la ieșirea din Potos, poate fi alegerea perfectă pentru o vacanță relaxantă  în insula Thassos. Această proprietate îngrijită este amplasată  la doar 1 km distanță de centrul orașului și la aproximativ 300 m de o frumoasă plajă cu nisip.

Vila Iatrou impresionează prin locația sa privilegiată, prin confort și eleganță. Oaspeții pot alege între cele 7 apartamente spațioase, cu o suprafață de 50 m², potrivite pentru 4 adulți și 2 copii, sau cele 4 garsoniere de 40 m², ideale pentru 3 adulți și 2 copii. Fiecare unitate locativă este complet echipată cu o chicinetă dotată cu plită, frigider și ustensile de bucătărie.

Facilitățile moderne includ aer condiționat, conexiune Wi-Fi, televizor cu ecran plat și un balcon privat pentru a vă bucura de priveliștile pitorești.

Oaspeții se pot relaxa în grădina mare, frumos amenajată, în care este piscina și zona de relaxare, cu șezlonguri, umbrele și mobilier de grădină.

Un grătar este pus la dispoziție pentru cei pasionați de experiențe culinare în aer liber.

Este disponibilă parcare privată, pentru un plus de confort și siguranță.

Rezervând la Villa Iatrou, vă veți bucura de o ședere memorabilă,  confortul contemporan întâlnindu-se cu farmecul tradițional al insulei Thassos.

Date de contact Villa Iatrou:

Localizare: Potos
Website: Villa Iatrou
Facebook: Villa Iatrou 

Rezervări
E-mail: portopelagos@yahoo.com
Tel.: +30 6980805679

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - zonă liniștită, la ieșirea din Potos, aproape de plajă; - confort și eleganță; - varietatea de unități locative: 7 apartamente și 4 garsoniere spațioase; - piscină și grădină frumos amenajată.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos