Marialena Hotel

Hotel primitor, pentru familia dumneavoastră

Hotelul Marialena din Potos – camere confortabile, piscină, relaxare și atmosferă primitoare, pentru a reveni an de an.

Cu o locație ideală la doar două minute de mers pe jos de centrul orașului Potos și la patru minute de plajă, Hotelul Marialena vă oferă o experiență de neuitat în Thassos.

Hotelul Marialena vă pune la dispoziție o varietate de opțiuni de cazare, de la studiouri confortabile pentru 2-3 persoane, la apartamente spațioase pentru 4 – 5 persoane. Fiecare cameră beneficiază de atenție specială în ceea ce privește curățenia și designul, garantându-vă o ședere plăcută și relaxantă.

Cu serviciu de curățenie zilnic și un seif disponibil la recepție pentru obiecte de valoare, vă puteți bucura de confortul și siguranța necesare în timpul șederii dvs. Toate camerele sunt echipate cu aer condiționat, TV și Wi-Fi.

Studiourile includ o cameră spațioasă, bucătărie și baie cu duș, oferindu-vă intimitatea și confortul necesare. Balconul sau terasa cu mese și scaune reprezintă locul perfect pentru a admira apusul soarelui sau pentru a vă relaxa după o zi de plajă.

Apartamentele, potrivite pentru 4-5 persoane, dispun de două dormitoare, o bucătărie complet utilată și o baie cu duș. Balconul sau terasa sunt locurile ideale pentru odihnă și pregătirea pentru o nouă zi de explorare a insulei.

După o zi la plajă, relaxați-vă în piscina Hotelului Marialena și  bucurați-vă de soare pe șezlongurile gratuite.

Piscina pentru copii este perfectă pentru cei mici, iar barul de la piscină vă așteaptă cu băuturi răcoritoare și programe TV prin satelit.

Copiii sunt bineveniți la Hotelul Marialena. Aici îi așteaptă înghețată, gustări și o zonă de joacă special amenajată pentru distracție nelimitată. Pentru copiii mai mari, o zonă de distracții se află la doar 60 de metri distanță.

Cu un personal experimentat și dedicat, Hotelul Marialena vă întâmpină cu ospitalitatea greacă autentică din Thassos, pentru o ședere plină de confort și satisfacții. Rezervați acum și experimentați frumusețea insulei Thassos la Hotelul Marialena!

Date de contact Hotel Marialena

Localizare: Potos
Website: https://marialena-thassos.gr/ro/

Rezervări
Email: hotelmarialena@gmail.com
Telefon: (+30) 25930 51212

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - camere confortabile, curățenia exemplară; - apropierea de plajă și de centru; - piscina mare și piscina pentru copii.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos