Gorgona Divers - Skala Potamia

Moderator: Publicitate

Gorgona Divers - Skala Potamia

Mesaj necititde Publicitate » Dum Mai 05, 2019 5:15 pm

Centrul de scufundări Gorgona Divers vă stă la dispoziție în Skala Potamia!
o 0 iosite.JPG
10.JPG
o 0 us.jpg

Înființată de Denise și Dimos, cu 40 de ani de experiență cumulată - scufundări și predare în diferite medii (armată, scufundări profesionale, recreative și tehnice) și cu toate nivelurile de pregătire, școala noastră de scufundări oferă atenție individuală oaspeților noștri, asigurându-vă că primiți cel mai bun sprijin.
De la începători la niveluri profesioniste, suntem hotărați sa oferim scufundătorilor și studenților cele mai bune sesiuni de scuba diving cu un accent deosebit pe educație, siguranță, profesionalism și distracție!!
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
7.jpg
10.JPG
13b.JPG
14.JPG
17.JPG
21a.JPG
25.JPG

Centru Gorgona Divers este situat într-un mediu perfect pentru scufundări, indiferent de nivelul de antrenament: apele cristaline din Thassos îndeplinesc toate condițiile pentru o experiență extraordinară.

Ne instruim în permanenta în scufundări pentru a ne îmbunătăți și extinde cunoștințele, dorind să ne măsuram succesul nu prin cifre, ci prin bucuria si excelenta dobândite prin pregătire.
o1.jpg
o2.jpg
o3.jpg
o4.jpg
o5.JPG
o7.jpg
o11.JPG

La Gorgona Divers oferim programe de formare PADI (cea mai respectata agenției de scufundări educaționale) și colaboram cu Divers Alert Network, Project Aware pentru a instrui scafandri cu privire la conservarea marină și siguranță.
b1.JPG
b2.JPG
b4.JPG
b6.JPG
b7.JPG
b11.JPG

Barca noastră de 8 m, Dephini, sigură și confortabilă, ne ajută să ajungem la diverse locuri de scufundări, unde puteți experimenta minunata lume subacvatică din Thassos.

Scufundările sunt pasiunea noastră de-o viață și încercăm să o împărtășim celor care vor să descopere lumea din adâncuri. Vă vom răspunde la întrebări, vă vom asista în permanență și vă veți simțiți confortabil în necunoscut, astfel că scufundările vor deveni una dintre pasiunile dumneavoastră de vacanță!

Contact:
Gorgona Divers
Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% ... 4d24.75928
Skala Potamia, Thassos
Telefon: 00306945693857
Email: info@gorgona-divers.gr
http://www.gorgona-divers.gr
facebook: https://www.facebook.com/Gorgona.Divers.Thassos
Publicitate
ForumThassos.RO
 
Mesaje: 1019
Membru din: Mie Oct 15, 2014 8:08 pm
Has thanked: 96 times
Been thanked: 2115 times

Înapoi la Servicii

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori


evomag.ro
lilasperfumery.ro
cron