Sokratis Klisma Seafood

Tavernă pescărească autentică

Tavernă pescărească autentică la malul mării – Taverna Sokratis Klisma Seafood, în satul Skala Kallirachi. Pește proaspăt, fructe de mare, mese pe țărm și priveliște infinită.

Doriți sa mâncați și să vă relaxați într-un loc pitoresc și prietenos?
Taverna Sokratis Klisma Seafood este un loc inedit în Thassos. Este situată în perimetrul micului sat pescăresc Skala Kallirachi, chiar la drumul principal, cu o mică parcare în față. Vedeți firmele din drumul principal și opriți-vă, nu veți regreta!

Surpriza o veți avea când pășiți pe alee și dați de zona cu mese amplasate chiar pe plajă, la câțiva metri de apa mării. Protejat în caz de vânt, amplasamentul oferă o vedere panoramică, în zare ițindu-se orașul Kavala și stațiunile de pe coasta continentală.

Meniul este tipic unei cherhanale. În vitrina frigorifică este captura zilei – pește proaspăt, fructe de mare, pe pat de gheață.

”Peștele abia pescuit vi-l alegeți din vitrina frigorifică și tot dumneavoastră alegeți cum sa vi-l preparam!”

Mâncare gătită – tradițională, salate, desert – totul bun, simplu și servit cu dragoste, de către oameni ospitalieri! Un vin bun, bere sau tradiționalele retsina, ouzo sau tzipouro  însoțesc o masă gustoasă.
”Românii sunt bine-veniți, ne străduim sa învățam câteva cuvinte în limba română”.

Date de contact Taverna Sokratis Klisma Seafood:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 5263?hl=en
Skala Kallirachi, Thassos
Facebook: https://www.facebook.com/AndreasKlismaFishTavern

Rezervări
Tel. : +30 2593091642

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Kallirachi
Direcții

Recomandăm pentru: - locul pitoresc și prietenos, cu mâncare gustoasă și atmosferă relaxată; - peștele proaspăt, fructele de mare, mâncarea tradițională; - atmosfera unică pe plajă, cu vedere panoramică la mare; - echipa ospitalieră.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos