Maison de Marie

Confort și priveliște panoramică

Maison de Marie din Skala Kallirachi – o vilă fermecătoare,

confortabilă, cu priveliște panoramică. Ideală pentru cupluri, familii și grupuri

Maison de Marie este situată în satul Skala Kallirachi din insula Thassos, la doar 1 minut de mers cu mașina și la 10 minute de mers pe jos de plaja cu nisip.

Vila oferă o vedere uimitoare asupra portului Skala Kallirachi. De aici puteți admira, de asemenea, apusurile magice, care luminează cu grație cerul seara. Privind în cealaltă direcție, veți vedea o priveliște fantastică a muntelui.

Este o vilă fermecătoare și confortabilă, ideală pentru cupluri, familii și grupuri de prieteni. Este compusă din 3 dormitoare însorite, o baie și o bucătărie complet utilată. Pe terasa spațioasă vă puteți bucura de micul dejun, admirând marea și cerul albastru.

Dotări: televizor cu ecran plat, Wi-Fi gratuit, aer condiționat, chicinetă, frigider, cuptor, fierbător de apă, cafetieră, mixer pentru frappe, prăjitor de sandviș,  uscător de păr, fier de călcat, cadou de bun venit, suport pentru uscat rufe, dulap, pat pentru bebeluși disponibil (la cerere), plase de insecte.

În curtea frumos amenajată, vă puteți bucura de grătar în chioșcul special amenajat, cu mobilier de grădină, pentru a lua masa.

Curtea este plină de măslini și flori frumoase.
Este disponibilă parcare privată în curtea împrejmuită.

”Ne întâlnim personal pentru check-in. Vă garantăm că vă așteaptă o cazarea confortabilă, curată și sigură!”

De asemenea, la 10 minute de mers pe jos se află centrul satului, unde aveți acces la mini-market, taverne, cafenele, o brutărie, o farmacie și o stație de autobuz.

Date de contact Maison de Marie:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/Dn6xm9Qgz8XLNTrC9
Skala Kallirachi

Rezervări
E-mail: maison-de-marie@hotmail.com
Telefon: +30 698 506 9455

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Kallirachi
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasare pitorească, priveliște spectaculoasă; - confort și șarm, vilă spațioasă; - curte frumoasă, foișor, grătar, parcare.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos