Esperides Apartments

Confort și lux, la 50 m de Golden Beach

Esperides Apartments, confort și lux la 50 m de Golden Beach, Thassos. Creați amintiri de neuitat!

La doar 50 de metri de faimoasa plajă Golden Beach din Insula Thassos, se află Apartments Esperides, pe strada paralelă cu faleza.

Cazarea Apartments Esperides este modernă, situată central și vă oferă, în regim self-catering, un apartament cu două dormitoare, 3 apartamente cu un dormitor, o maisonetă cu un dormitor și un studio. Acesta este un loc perfect pentru familii și grupuri, ideal pentru a crea amintiri de neuitat.

Apartamente cu un dormitor

Apartamentele cu un dormitor sunt frumos mobilate și complet echipate. Sunt perfecte pentru o familie și beneficiază de un spațiu de locuit mare, cu o bucătărie de dimensiuni mari, ideală pentru oaspeții care preferă să se gospodăreasca singuri. Suprafața este de aproximativ 50 m2, pentru apartamentele 1 și 2 și 3.

Apartament 1 (Etajul unu – 5 persoane)

Separat de bucătărie, spațiul de locuit spațios are 1 canapea dublă și un fotoliu care se transformă în paturi confortabile, există, de asemenea, o masă mare și scaune, precum și o măsuță și un televizor LCD cu ecran plat.
Ușile duble ale terasei din zona de living vă oferă acces la balconul / terasa mobilată. Dormitorul principal separat are un pat dublu minunat, dulapuri mari și o o măsuță de toaletă și uși spre balcon / verandă. Baia decorată cu gust are duș, toaletă și chiuvetă.

Apartament 2 (Parter – 6 persoane)

Acest apartament are o bucătărie complet echipată, în zona de living spațioasă are 2 canapele duble și un fotoliu care se transformă în paturi confortabile, există, de asemenea, o masă mare și scaune, precum și o măsuță și un televizor LCD mare cu ecran plat.
Ușile duble ale terasei din zona de living vă oferă acces la balconul / terasa mobilată. Dormitorul principal separat are un pat dublu minunat, dulapuri mari și o o măsuță de toaletă, uși spre balcon / verandă. Baia decorată cu gust are duș, toaletă și chiuvetă.

Apartament 3 (demisol – 5 persoane)

Acest apartament răcoros, de la demisol, are suprafața de 50 m2, este luminos și aerisit, la fel ca și apartamentele 1 și 2, este mobilat confortabil și echipat cu tot ce aveți nevoie de vacanța ta. Bucătăria de dimensiuni mari este amplasată pe o parte a zonei de living și are toate dotările, inclusiv o mașină de gătit cu dimensiuni mari cu cuptor, fiind posibil să pregătiți orice, de la o gustare la un banchet! Zona de living are, de asemenea, o canapea dublă și un fotoliu, care se transformă în paturi confortabile. De asemenea, aveți masă și scaune, televizor cu ecran plat și o altă măsuță. Separat de zona de living, se află dormitorul cu un pat dublu mare, dulapuri spațioase și o o măsuță de toaletă. Baia elegantă și modernă are duș, chiuvetă și toaletă.
Potrivit pentru 4-6 persoane
Cu aer condiţionat
Bucătărie completă, complet utilată
Pat dublu (dormitor separat)
1 sau 2 canapele duble
Fotoliu pat
Televizor LCD cu ecran plat
Wifi
Baie mare
Dulapuri mari
Masă și scaune
Balcon / verandă mobilată

Apartament cu două dormitoare

Acest apartament cu două dormitoare are suprafață de 50 m2 și este perfect pentru 2 cupluri și doi copii. Decorarea în culori vibrante creează o lumină însorită frumoasă în întregul apartament.
Zona de living are o bucătărie de dimensiuni mari și încastrată, care este complet utilată. Tot în zona de living există o canapea dublă confortabilă, care se transformă în pat, măsuță, masă și scaune și televizor.
Cele două dormitoare au fiecare un pat modern și confortabil, dulapuri mari și uși spre balcoanele mobilate. Apartamentul este completat de o baie modernă, elegantă, cu duș, chiuvetă și toaletă.

Potrivit pentru 6 persoane
Cu aer condiționat
Zona de locuit
Bucătărie completă, complet utilată
2 X paturi duble (dormitoare separate)
1 X canapea dublă
Televizor LCD cu ecran plat
Wifi
Baie de familie
Dulapuri mari
Masă și scaune
Balcon / verandă mobilată.

Maisonette

Maisoneta are o suprafață totală de 40 m2 și este amenajată în mod inteligent. Bucătăria este de dimensiuni mari și separată cu o ușă de dormitorul dublu și de baia modernă, iar pe cealaltă parte se află zona de living separată, care are uși spre balconul mobilat. Zona de living are o canapea dublă și un fotoliu, plus o masă și scaune. Există 2 băi, una la fiecare nivel și două televizoare.

Potrivită pentru 5 persoane
Cu aer condiționat
Bucătărie completă, complet utilată
Pat dublu (dormitor separat)
o canapea dublă
Fotoliu pat
Televizor LCD cu ecran plat
Wifi
Baie de familie
Dulapuri mari
Masă și scaune
Mobilat balcon / terasă.

Studio

Studioul are suprafața de 25 m2 și este ideal pentru o familie cu 2 copii. Deși este o singură încăpere, este gândit cu grijă și amenajat inteligent. Patul dublu se află într-o zonă individualizată, dulapurile sunt mari, există și o măsuță de toaletă, iar baia are duș, chiuvetă și wc.
Bucătăria este de dimensiuni mari și este convenabil amplasată lângă zona de living, unde este și intrarea în studio. Zona de living are televizor, o măsuță și o canapea dublă.

Potrivit pentru 4 persoane
Cu aer condiţionat
Bucătărie completă, complet utilată
Pat dublu
o canapea dublă
Televizor LCD cu ecran plat
Wifi
Baie de familie
Dulapuri mari
Mobilat balcon / terasă.

Confort și lux: pentru o ședere confortabilă, clienții se vor bucura de relaxarea pe care o oferă saltele de coco-mat, cu care sunt dotate paturile din toate camerele.

Apartamente Esperides sunt situate convenabil în Skala Potamia, aproape în centrul golfului care are minunata plajă Golden Beach, poate cea mai faimoasă plajă a insulei Thassos.

Cu aproape 2 kilometri de nisip frumos curat și marea Egee turcoaz transparentă, este puțin de mirare că este atât de popular și oferă totul, de la locuri retrase, unde vă puteți imagina că sunteți pe o insulă pustie, până la sporturi nautice și zone organizate, care oferă șezlonguri și umbrele, iar Golden Beach este una dintre puținele plaje din insula Thassos care a fost acreditată Blue Flag!

Iar dacă mergeți un pic spre interiorul insulei, veți ajunge în satele tradiționale Potamia și Panagia, la 3, respectiv 5 kilometri. Ambele sate sunt ascunse la poalele muntelui Ipsarion, care se înalță impresionant peste sate.

În satul Skala Potamia puteți găsi tot ce aveți nevoie, de la baruri, cafenele și restaurante, magazine de cadouri și supermarketuri, iar plaja Golden Beach este bine organizată cu șezlonguri și umbrele, cu multe cafenele și baruri.

Date de contact Esperides Apartments:

Localizare: https://www.google.com/maps/place/40%C2 … 4d24.75582
Skala Potamia
Website: https://www.apartments-esperides.gr/en
Facebook: https://www.facebook.com/apartmentsespe … ldenbeach/

Rezervări
E-mail: info@apartments-esperides.gr
Tel.: +30 25930 61129; +30 25930 61497; +30 69481 16644

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - confort, design elegant; - diversitatea locativă: apartamente spațioase, de la studio la maisonetă; - amplasare la doar 50 m de celebra plajă Golden Beach.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos