Triandafilos Rose Patisserie

Loukoumades și deserturi grecești delicioase

Patiseria Triandafilos Rose din Skala Prinos oferă deserturi grecești tradiționale, prăjituri, plăcinte și renumitele  Loukoumades – la terasă, lângă plajă.

Triandafilos Rose Patisserie este o patiserie cu un foarte bun renume, situată în Skala Prinos, în zona portului pentru ferryboat-uri, pe faleză, lângă plajă.

Cu mese la terasa umbrită, patiseria poate fi un loc perfect pentru o oprire în zilele calde de vară, în drum spre plajă sau după, iar seara este o plăcere să vă relaxați la o tratație dulce sau o băutură răcoritoare.

La Triandafilas Patisserie Rose găsiți prăjituri și plăcinte tradiționale grecești, însiropate, deserturi, înghețată. Această patiserie se distinge prin prăjiturile sale mereu proaspete, realizate cu ingrediente de cea mai înaltă calitate și respectând rețetele tradiționale originale.

Plăcintele cu brânză și tradiționalele bougatsa sunt calde și aromate.

Iar pizza o puteți lua și la cazare sau pe plajă, pentru mai târziu.

Sau poate doriți o cafea bună, preparată pe loc – Greek Coffee, Ness Coffee, Cappuccino Espresso sau un foarte bun Cafe Frappe cu înghetată.

Bere rece sau un mic Metaxa ar merge? Sau un fresh de portocale?

Nu întâmplător am lăsat la final recomandarea pentru a gusta cunoscutul desert Loukoumades.

La Triandafilos Patisserie Rose se prepară poate cele mai bune Loukoumades din zonă. Patroana este bine-cunoscută, atât de localnici cât și de turiști, ca fiind expertă în prepararea gogoșelelor dulci. Gogoșelele sunt preparate dintr-un aluat special de drojdie cu scorțișoară și cufundate rapid și prăjite. La servire, gogoșelele sunt înmuiate în sirop de zahăr sau miere, presărate cu scorțișoară și consumate fie cu furculița, sau cu mâna. În Grecia, Loukoumades sunt consumate la micul dejun sau ca o gustare între mese.

Și încă ceva! Proprietăreasa este renumită pentru minunatele dulcețuri și gemuri pe care le prepară. Doriți ceva inedit? Ați încercat dulceață de roșii? Nu mai vorbim despre dulcețurile tradiționale din smochine, portocale, lămâi, mere, bergamote, gutui. Va fi greu să vă alegeți dar puteți reveni pentru completarea stocului pentru acasă sau pentru cadouri dulci pentru cei dragi.

Terasa umbrită este locul ideal pentru o pauză dulce în timpul zilei, unde clienții se pot relaxa și bucura de un moment de răsfăț culinar. Este o atracție populară atât pentru localnici, cât și pentru turiști.

Dacă sunteți cazați în Skala Prinos sau în trecere prin zonă, nu ratați o oprire la această mică patiserie tradițională, pentru a vă bucura de deserturi delicioase într-un cadru pitoresc, lângă mare, completând astfel o experiență de vacanță de neuitat pe insula Thassos. Încercați Loukoumades și sigur veți reveni!

Date de contact Triandafilos Rose Patisserie:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/UHpaPprF6mwyGNJf6
Skala Prinos

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Prinos
Direcții

Recomandăm pentru: - deserturi tradiționale grecești, mereu proaspete și delicioase; - terasa umbrită, perfectă pentru relaxare lângă plajă; - loukoumades preparate pe loc, renumite în zonă; - cafea și băuturi.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos