Agali Rooms

Confort și relaxare

Agali Rooms din Skala Rachoni – camere confortabile, mic dejun delicios, servicii premium, într-un peisaj verde de neuitat.

Agali Rooms sunt situate în pitorescul sat Skala Rachoni, în partea de nord a insulei de smarald Thassos. Zona este recunoscută pentru mediul său natural verde și accesul facil la țărmul cu apele limpezi albastru-verzui ale Mării Egee, suficient de puțin adânci, ideale pentru siguranța și bucuria copiilor.

În total sunt 6 camere: două camere duble, două triple și două cvadruple.

Unitățile de cazare pot găzdui de la 2 până la 4 persoane, fiind astfel ideale atât pentru cupluri, cât și pentru familii, care au ales insula de smarald Thassos pentru vacanța de vară.

Camerele duble sunt dotate cu un pat dublu mare, confortabil, aer condiționat, frigider, TV, acces gratuit la internet wi-fi, baie privată cu duș.

Camerele triple sunt, de asemenea, dotate cu un pat dublu mare, precum și un pat suplimentar confortabil.

Camerele cvadruple sunt echipate cu un pat dublu mare, precum și un pat supraetajat, perfect pentru a găzdui familii.

Oaspeții au, de asemenea, opțiunea de a savura un mic dejun delicios preparat cu grijă și produse locale.

Există o zonă de parcare gratuită disponibilă pentru oaspeți, precum și acces la internet Wi-Fi gratuit la toate zonele comune.

În zona Skala Rachoni, oaspeții vor găsi tot ce le trebuie, de la supermarketuri și benzinării, la cafenele și taverne. Mai mult, în zonă veți găsi mai multe taverne mici lângă mare, care vă vor servi pește proaspăt, mâncăruri gătite cu ulei de măsline local și o varietate de alte produse locale, precum și tsipouro și ouzo thassian, de savurat sub sunetele muzicii tradiționale grecești.

Date de contact Agali Rooms:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.61555
Skala Rachoni
Website: https://www.agali-thassos.com/

Rezervări
E-mail: info@agali-thassos.com
Tel.:+302593081018; +30 697 432 2833

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Rachoni
Direcții

Recomandăm pentru: - complexul nou, confortabil și cu dotări moderne; - micul dejun delicios ; - grădina cu zonă de relaxare.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos