Augoustina Studios

O vacanță relaxantă

Confort și relaxare la Augoustina Studios, aproape de Golden Beach, în Skala Potamia. Ospitalitate autentică pentru o vacanță perfectă.

Augoustina Studios se află în apropiere de Golden Beach, în satul Skala Potamia, lângă șoseaua de centură a insulei Thassos. Studiourile si apartamentele pot găzdui 2 – 4 persoane. Studiourile și apartamentele sunt dotate cu aer condiționat, televizor LCD, WIFI gratuit, bucătărie cu frigider, baie proprie și un balcon sau o veranda.

Augoustina Studios au o gradină frumoasă, cu grătar, unde puteți găti împreună cu familia și prietenii și unde copiii dumneavoastră se pot juca în siguranță.

In gradină puteți să stați la umbra sub măslini și meri, în zilele de vară cu soare fierbinte.

Pentru oaspeți este disponibilă parcare lângă studiouri.

Amplasarea lângă șoseaua de centură a insulei Thassos, vă oferă acces rapid și ușor la tot ceea ce are insula Thassos de oferit. În apropiere veți găsi supermarket-uri și magazine, restaurante și snack baruri, baruri pe plajă și de noapte, un bancomat, o stație de autobuz și orice veți avea nevoie în timpul vacanței dumneavoastră.

Augoustina Studios vă oferă un mediu liniștit și relaxant, unde puteți petrece o vacanță de neuitat, pe insula Thassos.

”Pentru că suntem o mică afacere de familie, sperăm să ne vizitați și să ne permiteți să vă arătam ce înseamnă adevărata ospitalitate grecească.”

Date de contact Augoustina Studios:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.75099
Skala Potamia
Website: https://www.augoustina.gr/index.php?l=ro

Rezervări
E-mail: info@augoustina.gr
Tel.: +30 69471 54521

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasare perfectă aproape de Golden Beach și șoseaua de centură a insulei; - condiții excelente; - grădină frumoasă, cu grătar și loc de joacă; - experiența autentică a ospitalității grecești.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos