Mr & Mrs K. Lofts

Unde confortul întâlnește eleganța

Descoperiți rafinamentul și confortul la Mr & Mrs K. Lofts, complex de cazare modern, central în Potos, Thassos. Studiouri spațioase, facilități premium și acces ușor la plajă și atracții locale.

Situată în centrul stațiunii Potos, Mr & Mrs K. Lofts se distinge ca fiind o cazare modernă, plină de rafinament și confort. Cu o arhitectură atrăgătoare și facilități de ultimă generație, acest complex de cazare este alegerea perfectă pentru familiile în căutare de relaxare sau cuplurile care doresc o escapadă romantică.

Studiourile duplex redefinesc spațiul de cazare, oferind locuri pentru până la 3 persoane. La parter, un living bine echipat cu televizor cu canale prin satelit și o bucătărie complet utilată creează un mediu prielnic relaxării. La etaj, dormitorul cu un pat dublu și facilitățile moderne aduc o notă de eleganță și intimitate.

Facilitățile de top includ aer condiționat Toshiba, WI-Fi gratuit, SMART TV, menaj zilnic, seif și o bucătărie complet utilată. Oaspeții beneficiază de confortul oferit de saltelele și pernele anatomice Coco-mat, iar în aer liber, terasa mobilată și grădina devin spații ideale pentru a vă bucura de soare și liniște. Cu parcare privată și șezlonguri gratuite la plaja situată la doar 210 de metri distanță, experiența este completă.

Cu o localizare centrală, accesul la restaurante, cafenele și magazine este facil, la doar 5 minute de mers pe jos. Stația de autobuz și taxiurile sunt la doar 2 minute distanță. Plaja Potos, la doar 300 de metri distanță, devine un loc de relaxareconvenabil.

Descoperă combinația perfectă între eleganță și confort la Mr & Mrs K. Lofts,  parte a Mr & Mrs K. Group, unde fiecare detaliu contribuie la o ședere memorabilă în pitorescul Potos din Thassos.

Date de contact Mr & Mrs K. Lofts:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.60628
Potos
Facebook: https://www.facebook.com/ThassosLofts/

Rezervări
E-mail: mrandmrsk19@gmail.com
Tel.: +30 6947721760

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandăm pentru: - locația centrală: acces rapid la restaurante, plajă și facilități locale; - confortul rafinat: studiouri moderne, aer condiționat, și echipamente premium; - menajul zilnic, și parcarea privată inclusă. - grădină, terasa mobilată și șezlongurile gratuite pe plajă.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos