Mr & Mrs K. Bianco

Rafinament pe plajă

La Mr & Mrs K. Bianco, luxul devine o poveste unică. Cazare exclusiv pentru adulți, chiar la malul mării

Mr & Mrs K. Bianco este amplasat direct pe plaja din Potos, la  malul mării. Reprezintă o oază de lux rezervată exclusiv adulților, având o limită de vârstă de peste 18 ani, oferind o experiență de neuitat.

Arhitectura excepțională se îmbină armonios cu designul minimalist și mobilierul modern. Oaspeții sunt invitați să aleagă între camere duble cu vedere la mare, duble economice sau duble mari, fiecare reflectând eleganța și rafinamentul.

Pentru o experiență desăvârșită, recomandăm Penthouse-ul, un adevărat sanctuar al confortului, echipat cu un balcon generos, jacuzzi privat și o panoramă uimitoare asupra mării Egee.

Priveliștea spectaculoasă și camerele de lux contribuie la crearea unei vacanțe de vis în Potos. Serviciile de calitate și confortul sunt la ele acasă într-o atmosferă de relaxare și revitalizare. Oaspeții se pot bucura de facilități precum aer condiționat de la Toshiba, WiFi gratuit, televizor inteligent Samsung, aparat de cafea Nespresso, ceainic electric, uscător de păr, saltele și perne anatomice Coco-mat, seif, room service, menaj zilnic, lift, șezlonguri gratuite și reduceri la barul de pe plajă, precum și parcare privată.

Complexul, renovat cu grijă în 2020, se găsește chiar pe plaja din Potos. Oferă acces facil la restaurante, cafenele, supermarketuri și magazine.

O ședere la Mr and Mrs K. Bianco este cu adevărat o experiență deosebită, un tablou vibrant al luxului și rafinamentului. Aici, sunt priveliști impresionante care te îmbie să atingi marea albastră. Arhitectura minimalistă specifică insulei grecești devine sinonimă cu experiența pură a luxului, oferind o escapadă memorabilă și relaxantă pentru cei care caută ceva special în călătoriile lor.

Date de contact Mr & Mrs K. Bianco:

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandăm pentru: - luxul exclusiv: camerele elegante și facilitățile premium pentru o experiență sofisticată; - priveliștea panoramică: vedere spectaculoasă la Marea Egee din fiecare cameră; - relaxarea totală: atmosfera liniștită și serviciile de calitate superioară; - locația centrală: amplasarea pe plaja din Potos și aproape de atracții.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos