Golden Beach WaterSports Thassos & Motor Boat Rental

Distracție pe apă în Golden Beach

Golden Beach WaterSports Thassos & Motor Boat Rental – sporturi acvatice variate și închiriere de bărci, distracție și siguranță pe Marea Egee

Centrul de agrement nautic Golden Beach Watersports Thassos and Motor Boat Rental își desfășoară activitatea în zona nordică a renumitei plaje Golden Beach, din anul 1994. Este gestionat profesionist și focalizat pe deplina siguranță a serviciilor oferite.

Centrul vă oferă posibilitatea practicării unei game variate de sporturi acvatice, super distractive pentru toată familia, inclusiv jet ski-uri, parasailing și flyboarding.

Se pot închiria hidrobiciclete cu pedale, canoe, SUPS și windsurf-uri, oferindu-vă libertatea de a explora albastrul cristalin al Mării Egee.

Bărcile cu motor pot fi închiriate pentru câteva ore sau pentru întreaga zi, fără a fi nevoie de vreo licență sau certificare legală.

Se oferă o lecție gratuită, înainte de plecare, pentru cei care nu au mai condus o barcă.

”Suntem aici pentru a vă ajuta să vă faceți vacanța plăcută și cu amintiri de neuitat! Veniți și explorați marea frumoasă cu bărcile noastre, zburați cu echipajul nostru de parasailing și bucurați-vă de una dintre numeroasele noastre plimbări nebunești!”

Iar dacă doriți cazare într-o vilă modernă, pe care să o închiriați integral pentru familia dvs. sau grupul de prieteni, Villa Remetzo vă așteaptă!

Remetzo Villa

Date de contact Golden Beach WaterSports:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.76018
Golden Beach
Facebook: https://www.facebook.com/GoldenBeach-W … 4893625669

Rezervări
E-mail: periklisnikoloudis@yahoo.com
Tel.: +30 6945288732

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Panagia
Direcții

Recomandăm pentru: - distracția pentru întreaga familie cu sporturi acvatice variate; - oferta extinsă de închiriere, inclusiv bărci cu motor și echipamente; - lecțiile gratuite pentru începători, asigurând siguranță și confort; - experiența de neuitat în apele cristaline ale Mării Egee.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos