Villa Remetzo

Relaxare ideală

Villa Remetzo situată pe drumul din Panagia catre Golden Beach – liniște, eleganță și confort. Studiouri spațioase, grădină frumoasă

Ferită de la drumul principal care duce la faimoasa Golden Beach, Villa Remetzo se găsește cuibărită printre livezi de măslini și nuci. Orientată spre sud, astfel încât micul dejun pe balcoane să fie răcoros până aproape de prânz, vila este situată la cinci minute de mers cu mașina de frumoasa Golden Beach. La două minute de mers cu mașina este satul pitoresc Panagia, unde se poate petrece o seară rătăcind pe străzile mici sau stând la unul dintre restaurantele din piață degustând preparatele locale și gustând mielul tradițional de pe rotisor… delicios!

Vila se închiriază doar integral, putând găzdui până la 12 persoane în trei studiouri – familii sau grupuri de prieteni care vor să-și petreacă vacanța împreună.

Fiecare studio are chicinetă și baie.

Vila este formată din trei studiouri spațioase de 35 de metri pătrați fiecare, proiectate cu grijă, având în vedere confortul oaspeților. Sunt elegante și frumos decorate, luminoase și liniștite, cu o verandă privată, unde există o masă mare, scaune ample și o umbrelă mare. Un loc calm pentru a vă relaxa și a vă bucura de priveliști.

Fiecare studio este open space, conținând un pat dublu și o canapea extensibilă confortabilă, unde pot dormi doi copii. Bucătăria este dotată cu frigider, ceainic, prăjitor de pâine, aparat de cafea și o plită electrică cu două ochiuri, adecvată pentru gătitul micului dejun și al gustărilor.

Studiourile au WiFi, aer condiționat și un televizor cu ecran plat.

Există o baie modernă mare, cu un duș de dimensiuni duble, pentru confortul oaspeților noștri.

DOTĂRI

Televizor cu ecran plat
Wifi
Aer condiționat
Frigider
Uscător de păr
Fier de călcat
Cafetiera
Baie proprie
Balcon mobilat
Grătar și grădină
Parcare

Modernă și spațioasă, Villa Remetzo se mândrește cu o grădină frumoasă, foarte sigură pentru copii, cu o zonă mare de grătar și este perfectă pentru grupuri de familii și prieteni.

Pe lângă vacanța minunată pe care o veți avea la Villa Remetzo, gazdele vă oferă o reducere de 15% la tarife, pentru a vă bucura de Marea Egee practicând sporturi acvatice la GOLDEN BEACH WATERSPORTS!

”Veniți și explorați marea frumoasă cu bărcile noastre, zboară cu echipajul nostru de parasailing și bucurați-vă de una dintre numeroasele noastre plimbări nebunești!”

”Villa Remetzo este cazarea perfectă pentru dvs., fie că sunteți în căutarea unei șederi liniștite pe insula noastră tradițională, fie că doriți să explorați insula și să vă petreceți serile la unul dintre restaurantele și cafenelele din Golden Beach și în celelalte sate din Thassos.

Vizitați-ne și în afara sezonului!”

Sunteți binevenit să stați la Villa Remetzo pe tot parcursul anului.

Există sisteme de încălzire bune pentru a menține o ambianță caldă și confortabilă, dacă decideți să vizitați Thassos în timpul iernii.

Date de contact Villa Remetzo:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.73518
Pe drumul din Panagia catre Golden Beach
Website: https://www.villaremetzo.com/
Facebook: https://www.facebook.com/villaremetzo/

Rezervări
E-mail: calheardnikoloudis@hotmail.com; villaremetzo@gmail.com
Tel.: +306945288732

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Panagia
Direcții

Recomandăm pentru: - liniște și relaxare, cu vedere la livada de măslini și nuci; - accesul facil la Golden Beach și pitorescul sat Panagia; - studiourile spațioase și bine echipate pentru confortul oaspeților; - reducerea de 15% la sporturile acvatice și aventuri inedite pe mare.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos