Service – Benzinărie Aegean

Siguranță și Mobilitate

Service – Benzinarie Aegean Limenaria oferă servicii esențiale de mentenanță și reparații și produse de calitate pentru autoturisme. Siguranță și mobilitate. Profesioniști dedicați asigură reparații și întreținere, pentru o vacanță confortabilă, în condiții de siguranță.

Stația Service – Benzinărie Aegean este amplasată convenabil pe șoseaua de centură ce înconjoară insula, la ieșirea din Limenaria, pe partea dreaptă a drumului, în direcția către Skala Maries și Prinos . Aici găsiți combustibil de calitate, la prețuri rezonabile. Apleași la servicii esențiale de mentenanță și reparații pentru autoturisme, pentru o vacanță confortabilă, în condiții de siguranță.

La Benzinăria Aegean – Limenaria puteți alimenta cu combustibil de calitate. De asemenea găsiți o gamă diversificată de produse destinate îngrijirii și întreținerii autoturismelor, necesare pentru o vacanță confortabilă și fără griji.

Personal calificat asigură prestații de înaltă calitate la service-ul auto.

Echipa de profesioniști este pregătită să răspundă oricăror probleme tehnice ale autovehiculelor. Efectuați verificări preventive pentru o funcționarea optimă pe termen lung.

La Service – Benzinarie Aegean găsiți soluții complete pentru întreținerea autoturismelor. Indiferent dacă este vorba de lubrifiere, schimbarea uleiului sau alte servicii necesare, clienții beneficiază de atenție detaliată și cunoștințe tehnice profesioniste.

Localizarea convenabilă a benzinăriei, împreună cu standardele ridicate de calitate, consolidează poziția Benzinarie Aegean ca partener de încredere pentru nevoile legate de carburanți și întreținerea autoturismelor.

Farmecul insulei Thassos îl descoperiți explorând insula, bucurându-vă de vizitarea nenumăratelor plaje magnifice, de drumurile pitorești spre satele de munte și spre atracțiile locale. Călătoriți în siguranță și confort! Bazați-vă pe calitatea carburanților Aegean. Pentru mentenanță și eventuale reparații, apelați la Service Aegean Limenaria, pentru rezolvarea rapidă și în condiții de calitate a oricăror disfuncționalități.

Date de contact Service – Benzinărie Aegean:

Localizare: Limenaria
Tel.: +30 6945256365

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - acces facil pe șoseaua de centură, la ieșire din Limenaria; - carburanți de calitate și gamă variată de produse pentru întreținerea autoturismelor; - service auto și verificări; - echipă de profesioniști.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos