Droseri Thassitsa Beer

Artizanală, aromată, răcoritoare

DROSERI Thassitsa Beer, prima bere locală din Thassos. Bere artizanală, pilsner, nepasteurizată, cu aromă de flori, lemn și mentă, perfectă pentru orice ocazie.

În sezonul 2024 a fost lansată prima bere locală artizanală din Thassos.

“DROSERI… Thassitsa este dragostea noastră pentru berea artizanală grecească.
Este dragostea noastră pentru companie, muzică, petreceri pe plajă.
Este dragostea noastră pentru insula Thassos – această insulă magică și verde din nordul Mării Egee, unde pinul și marea creează imagini și emoții unice, care vă însoțesc pe tot parcursul vieții.”

DROSERI… Thassitsa, berea locală din Thassos, este o bere pilsner* ușoară, nepasteurizată, fermentată la temperaturi joase, cu un corp auriu, o aromă ușoară de flori, lemn, note de mentă și o amărăciune ușoară, potrivită pentru a fi savurată pe parcursul întregii zile.

Pentru a o savura corect, serviți-o la temperaturi de 4 până la 6 grade C, fără gheață sau pahare înghețate care să-i estompeze caracteristicile.

La masă, berea DROSERI se potrivește perfect cu salate, burgeri suculenți și pizza, fructe de mare și bucătărie ușor picantă, deoarece caracterul său blând echilibrează armonios notele picante. Însoțește perfect felurile de mâncare amărui și picante, cum ar fi preparatele ce conțin măsline, condimente, legume proaspete, rucola. Încercați împreună cu brânzeturi sau preparate cu brânză, precum kefalotyri saganaki, kefalogravieras … acestea sunt câteva dintre acompaniamentele care vă vor răsfăța papilele gustative.

*Pilsner (sau Pils): Provine din orașul ceh Plzen, de unde și numele său. Aparține categoriei Lager, este blondă, ușoară în alcool și conține mult hamei, ceea ce îi conferă amărăciunea caracteristică.

Berea artizanală se remarcă prin unicitatea rețetelor folosite de către producători. Rețetele impresionează prin varietate, originalitate și un gust desăvârșit. Este o bere fabricată în cantităţi mici, după reţete şi metode tradiţionale, apreciată de degustătorii care preferă “ediţiile limitate”. Nu conţine aditivi sau conservanţi, are o aromă mai puternică, conţine mai puţin acid şi este produsă prin fermentaţie naturală. Ingredientele principale sunt malț de prima clasă și apă proaspătă de izvor, hamei, drojdie și alte ingrediente din rețeta proprie.

Berea DROSERI Thassitsa e făcută din pasiune pură, malț de prima clasă și apă proaspătă de izvor.

”Bucurați-vă de experienta gusturilor și a aromelor unice ale berii noastre artizanale DROSERI Thassitsa Beer!”

Date de contact Droseri Beer:

Tel: +30 6949 124 600 Fotiadis Vasilis
Email: droseribeer@gmail.com
Instagram: Droseri.beer
Facebook: Droseri.beer
TikTok: Droseri.beer

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandăm pentru: - bere artizanală de calitate superioară, rețetă unică, prima bere produsă în Thassos; - bere ușoară, nepasteurizată, potrivită pentru toate ocaziile.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos