Zoi’s House

Confort și distracție în Capitală

Zoi’s House din Limenas, un apartament mare și confortabil, în imediata apropiere a plajei

Zoi‘s House este un apartamentul spațios, situat la doar un minut de mers pe jos de cea mai populară plajă din Limenas, capitala insulei.

Situat la etaj, apartamentul poate găzdui până la 8 persoane în cele 3 dormitoare și un living în plan deschis. Este aer condiționat în întregul apartament și există smart TV și Wi-Fi în fiecare dormitor. Are o bucătărie complet utilată, iar cel mai apropiat supermarket este la câțiva pași distanță.

Pe faleza din apropiere găsiți multe restaurante, baruri pe plajă, muzee, site-uri arheologice și în zonă sunt nenumărate alte atracții.

La doar 5 minute de mers pe jos este centrul orașului, unde vă puteți bucura de viața de noapte, magazine, galerii și parc de distracții cu mașinuțe pentru copii.

Acest apartament poate fi alegerea perfectă pentru cei care doresc să se bucure de o vacanță de neuitat, cu familia sau grupul de prieteni, într-un loc amplasat convenabil, în apropierea plajei și a centrului Capitalei insulei. De aici puteți porni în explorarea frumuseților insulei, pentru o vacanță memorabilă.

Date de contact Zoi’s House:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.71505
Limenas
Rezervări
E-mail: etsigga2012@hotmail.com
Tel.: +306982881306

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenas
Direcții

Recomandăm pentru: - locația centrală și accesul rapid la plajă; - spațiile confortabile și modern echipate, pentru până la 8 persoane; - atracții turistice și opțiuni culinare în apropiere.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos