Asterias Hotel

Ascultă valurile!

Hotelul Asterias, lângă plajă, oferă cazare de lux, cu vedere panoramică la mare, loc perfect pentru o ședere memorabilă în Limenaria.

Hotelul Asterias reprezintă alegerea ideală pentru cei care doresc o experiență de cazare confortabilă, cu vedere la mare și restaurant renumit, în Limenaria. Situat pe țărm, la doar 20 de metri de o plajă nesfârșită, acest hotel confortabil își impresionează oaspeții cu servicii de cea mai bună calitate, gestionate cu pricepere de o echipă experimentată, condusă de proprietarul afacerii de familie.

Oferind o gamă variată de opțiuni de cazare, hotelul dispune de camere duble și triple spațioase, precum și de apartamente cu două dormitoare, perfecte pentru a caza până la patru persoane. Fiecare cameră și apartament oferă confort deosebit, într-un decor modern și elegant.

Camerele duble, sau twin, se remarcă prin designul lor elegant, mobilierul de calitate și facilitățile complete, incluzând un pat dublu cu o saltea de lux. Balconul privat este echipat cu scaune confortabile și o masă, oferind o oportunitate minunată de a contempla marea nesfârșită. Băile sunt modernizate, cu toaletă, chiuvetă și un duș spațios.

Pentru cei care preferă să își prepare propriile mese sau gustări, fiecare cameră dispune de o chicinetă complet echipată.

Camerele triple includ un pat dublu și un pat standard, ambele dotate cu saltele ortopedice de cea mai bună calitate. Chicinetele bine echipate sunt suficient de spațioase pentru a găti o masă sau a pregăti gustări, iar băile sunt amenajate cu atenție și au un ambient plăcut.

Apartamentele cu două dormitoare twin pot găzdui confortabil patru persoane și includ o chicinetă complet echipată și o baie luxoasă. Ambele dormitoare sunt amenajate cu un pat dublu somptuos, iar camerele sunt spațioase, luminoase și decorate cu gust.

Dotările hotelului includ parcare, Wi-Fi, restaurant, lift, seif, aer condiționat, televizor cu ecran plat, televiziune prin satelit, chicinetă, frigider, baie privată cu duș, uscător de păr și opțiunea de a solicita pătuțuri pentru copii. Toate camerele sunt prevăzute cu un balcon mobilat.

Restaurantul renumit al Hotelului Asterias oferă o experiență culinară deosebită, cu vedere panoramică la port și la plaja frumoasă.

Asterias Restaurant

Aici, oaspeții pot savura preparate din bucătăria tradițională grecească, pregătite cu cele mai bune ingrediente. Restaurantul este deschis pe tot parcursul zilei și serii, servind micul dejun, prânzul și cina, oferindu-vă un refugiu răcoroas în zilele toride de vară. Optați pentru Hotelul Asterias pentru a vă bucura de o ședere de neuitat în Limenaria!

Date de contact Asterias Hotel:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.57389
Limenaria
Website: http://www.hotelasterias.com
Facebook : https://www.facebook.com/HotelAsterias
Rezervări
E-mail: info@hotelasterias.com
Tel.: +30 2593 052497

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - locația centrală: situat în inima orașului Limenaria și la 20 de metri de plajă; - confort: camere spațioase, mobilier elegant și facilități moderne; - variația de opțiuni: camere duble, triple și apartamente cu chicinete; - restaurantul excelent: preparatele tradiționale grecești și vedere panoramică la mare.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos