Asterias Restaurant

Bucurați-vă de bucătăria grecească chiar lângă mare

Asterias Restaurant, local de top în Limenaria, oferă gusturi culinare grecești, cu vedere la mare, într-un decor autentic.

Restaurantul Asterias se află în centrul Limenariei, chiar pe faleza pietonală, în zona portului nou, la 20 de metri de mare.

Fondat în anul 1996, restaurantul este renumit în insulă pentru oferirea unei experiențe autentice a bucătăriei tradiționale grecești și a preparatelor proaspete din pește și fructe de mare.

La Asterias Restaurant, clienții pot savura o varietate de aperitive, salate, preparate culinare gătite respectând rețetele tradiționale, precum și preparate din carne și pește proaspăt. De toate aceste bunătăți vă veți bucura într-o ambianță deosebită, cu o priveliște nesfârșită către marea albastră.

Restaurantul un refugiu de răcoare în zilele toride de vară, oferind preparate autentice din bucătăria grecească, din cele mai alese ingrediente.

Deschis toată ziua și noaptea până târziu, restaurantul servește micul dejun, prânzul și cina. Astfel asigură o varietate de opțiuni pentru oaspeții săi, indiferent de ora vizitei.

Pentru comoditatea clienților, există posibilitatea de parcare gratuită în imediata vecinătate, în noul port de agrement.

Iar dacă doriți cazare chiar la malul mării, Hotelul Asterias este o alegere inspirată.

Asterias Hotel

Cu locația sa excelentă și o reputație solidă în domeniul ospitalității, Asterias Restaurant rămâne alegerea perfectă pentru cei ce caută o experiență culinară autentică și de neuitat în Limenaria.

Date de contact Asterias Restaurant:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.57388
Limenaria
Website: https://hotelasterias.com/en/restaurant
Tel.: +30 2593 052497

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - bucătăria tradițională grecească, pește și fructe de mare; - locația pitorească pe faleza pietonală, la doar 20 de metri de mare; - un refugiu răcoros în zilele toride de vară; - programul non-stop pentru mic dejun, prânz și cină, meniu variat.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos