Fish Art Restaurant

Delicii marine

Fish Art Restaurant, în Skala Potamia, Thassos, oferă experiență culinară deosebită la malul mării. Delicii marine proaspete și atmosferă relaxantă. Descoperiți autenticitatea bucătăriei grecești într-un cadru magnific.

Fish Art Restaurant este localizat chiar pe faleza din Skala Potamia, din insula Thassos. Este un local tradițional grecesc cu mâncare excelentă, cu specific pescăresc.

Deși este relativ nou deschis, localul este deja recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune restaurante din zonă – extrem de apreciat de către cei care caută bucătăria tradițională grecească și, de asemenea, de cunoscătorii care preferă pește proaspăt – pe alese, pescuit în mare “open sea”.

Bucătarii cu experiență vă vor răsfăța cu o mare varietate de feluri de mâncare – carne, pește proaspăt gătit la grătar, calamari, creveți, salate, paste și, desigur, meniu pentru copii. Toate sunt gustoase și au preț foarte bun. Cu ingrediente proaspete și autentice, fiecare preparat este o călătorie gustativă prin tradițiile culinare ale Greciei.

Și nu în ultimul rând, prezentarea mâncării – ”plating-ul” reflectă perfect numele localului.

Cu o atmosferă de vacanță și mese chiar la malul mării, Fish Art Restaurant oferă o priveliște magnifică asupra mării Egee.  Indiferent dacă alegeți un prânz relaxant sau o cină romantică, restaurantul vă invită într-o ambianță deosebită.

Florin, membru al familiei care deține localul, vă va ghida în alegerea preparatelor și vă va sugera specialitățile zilei, asigurându-se că fiecare masă este o experiență autentică și plăcută. De asemenea, veți primi recomandări pentru alegerea băuturilor care să completeze perfect alegerea gastronomică.

Situat în renumita zonă Golden Beach, acest restaurant devine un punct de referință pentru cei care doresc să descopere autenticitatea bucătăriei grecești într-un decor de vis.

Este disponibilă parcare.

Bon Appetit! Kali Orexi! Poftă bună!

Localizare: Skala Potamia
Facebook: https://www.facebook.com/fishartrestaurant/

Rezervări
Tel.: +30 2593 061828

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - mâncare gustoasă, la prețuri convenabile; - priveliștea marină; - pește proaspăt pescuit din "open sea".

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos