Thomas Studios

Confort și accesibilitate

Studios Thomas oferă cazare confortabilă și accesibilă în Limenaria, la 200 de metri de plajă

Studios Thomas se află la 10 minute de mers pe jos de centrul stațiunii Limenaria și la 200 de metri de plajă.

Studiourile, cu o suprafață de 22 de metri pătrați, sunt echipate cu două paturi de o persoană. Studioul apartament, cu o suprafață de 40 de metri pătrați, vă pune la dispoziție un pat dublu.

Aceste unități de cazare sunt dotate cu o chicinetă bine utilată, inclusiv plită, frigider și ustensile de bucătărie, oferindu-vă tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de preparatele dvs. preferate. Fiecare studio dispune de o baie cu duș și este echipată cu facilități moderne precum TV, conexiune Wi-Fi, aer condiționat și un balcon mobilat, unde vă puteți relaxa și admira priveliștea înconjurătoare.

În grădina locației, oaspeții au acces la un grătar, oferindu-le posibilitatea de a se bucura de mese în aer liber. De asemenea, aveți la dispoziție locuri de parcare, pentru confortul dumneavoastră.

La Studios Thomas, veți avea o ședere agreabilă într-un mediu confortabil și primitor, bază de plecare în explorarea insulei, pentru a vă crea amintiri de neuitat din frumoasa insulă Thassos.

Date de contact Thomas Studios:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.57025
Limenaria
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100091169007782

Rezervări
E-mail: mariabarbulescu26@gmail.com
Tel.: +30 6949483042; +40 744240333 Maria Bărbulescu

 

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasare centrală, la 200 de metri de plajă; - dotări și facilități pentru o vacanță confortabilă; - grădină, grătar, parcare.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos