Taverna Akrogiali

Tavernă pescărească, chiar la malul mării

Taverna Akrogiali din Skala Potamia, cu specific pescăresc, o încântare culinară autentic grecească, lângă mare, pe plaja Golden Beach.

Taverna Akrogiali este una dintre cele mai vechi taverne din Skala Potamia, fondată în anul 1996, fiind o afacere de familie.
Taverna Akrogiali oferă o încântătoare experiență  culinară grecească, într-o ambianță deosebită, fiind amplasată chiar pe faleza pitoreștii plaje Golden Beach. Localul captivează vizitatorii cu decorul său tradițional și amplasarea chiar lângă mare, combinând liniștea apelor azurii și sclipirea nisipurilor aurii.

Numele restaurantului, Akrogiali, se traduce prin „țărmul mării”, o adecvată reflectare a amplasării sale privilegiate.

Oaspeții de la Taverna Akrogiali se pot delecta cu gusturi autentice ale bucătăriei grecești, caracterizate prin ingrediente proaspete, provenind din surse locale. Meniul oferă o mare varietate de mâncăruri, de la pește și fructe de mare zilnic proaspete, cum ar fi caracatița și calamarii la grătar, până la tradiționalele moussaka, pastitsio și alte mâncăruri grecești pregătite în casă. Desigur nu lipsesc specialități din carne, cum ar fi souvlaki, cotletul de miel și multe altele.
Taverna Akrogiali oferă, de asemenea, o mare varietate de salate proaspete și aperitive. Toate sunt preparate cu dragoste și respect pentru ingredientele locale.
Ofertele culinare sunt completate de o varietate de vinuri grecești, bere la halbă și băuturi răcoritoare, îmbogățind experiența culinară.
Atmosfera primitoare a Tavernei Akrogiali este susținută de personalul său plin de solicitudine, care întruchipează renumita ospitalitate grecească. Patronii tavernei se asigură în permanență că vă simțiți primiți ca niște oaspeți dragi.
Fie că savurați o masă pe îndelete cu familia sau vă bucurați de o seară romantică, la țărmul mării, taverna vă oferă un cadru încântător pentru momente memorabile.

Date de contact Taverna Akrogiali:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/vjSQTQEUbiGpXTqd8
Skala Potamia
Instagram: https://www.instagram.com/akrogiali__taverna
Facebook: https://www.facebook.com/akrogialithasoss
Website: https://tavernaakroggiali-restaurant.business.site/

Rezervări
Telefon: +302593061130

 

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm Taverna Akrogiali pentru: - experiență culinară grecească autentică într-un cadru pitoresc, la malul mării; - meniu divers, de la pește și fructe de mare la tradiționalele mâncăruri grecești; - ospitalitate grecească autentică într-o atmosferă primitoare.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos